OTKRIJ ZALJUBLJENOG MUŠKARCA! Muškarac Devica postaje pravi dzentlmen, a Strelac će uraditi baš SVE za vašu ljubav..

OTKRIJ ZALJUBLJENOG MUŠKARCA! Muškarac Devica postaje pravi dzentlmen, a Strelac će uraditi baš SVE za vašu ljubav..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Ovan

On ima nekontrolisanu potrebu da zavrti glavu u pravcu gde ste vi u blizini, pokušavajući da napravi kontakt očima. Svaki put kad ga pogledate, vidite da gleda u vas. Ovo su prvi očigledni znaci da on flertuje sa vama.

 

 

Bik

On se nakašljava kada pokušava da razgovara sa vama, jer njegov um postaje zbunjen od zvuka vašeg glasa. Takođe, kada je bliže vama, ako se desi da razgovara sa drugima, on pokušava da vas dodirne. To je njegov način da pokaže da je zainteresovan za vas i pokaže drugima da treba da budu na odstojanju.

 

 

Blizanci

On vas dodiruje prstima i ima potrebu da stavi svoje ruke oko vaših ramena. Takođe, on pokušava da komunicira bez nekog posebnog razloga, samo želi da razgovara sa tobom. On će čak slati i neobavezne poruke telefonom samo sa namerom da vas kontaktira.

 

 

Rak

Grudi raširene poput petla, a jedina “hrana” koja može da ga smiri je poljubac. Znak da je duboko u ljubavi jeste rumenilo na obrazima. Iako ljudi imaju tendenciju da porumene na upućene komplimene, ovo je očigledan pokazatelj da on prema vama gaji posebna osećanja.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3