Mars konjunkcija Rahu u Lavu do 01.09.: Čak i da ste najsigurniji u svoje odluke, pričekajte!

Mars konjunkcija Rahu u Lavu do 01.09.: Čak i da ste najsigurniji u svoje odluke, pričekajte!

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Utjecaj konjukcije Marsa i Rahu-a u periodu od 27.08. do oko 01.09.2017. godine.

Mars konjunkcija Rahu daje podložnost krivim uvidima, zato nije dobro donositi bilo kakve odluke. Čak i da ste najsigurniji u njih pričekajte, jer biste u suprotnom mogli sebe uvući u problem. Ideja i originalnosti neće manjkati, no još uzevši utjecaj retrogradnog Merkura, nikako nije dobro za bilo kakve nove početke, koji vode u propast.

 

Zato, odgodite donošenje odluka i sve nove početke, svakako još bolje za period od 4.9. kada Merkur napusti retrogradni hod. Ovo je period, kada je potrebno raskrstiti sa svim onim iz prošlosti, što Vam pričinjava teret i probleme. Ali, bez panike i stresa, jer sa istima dobijate samo opterećenje koje se može nepovoljno odraziti na Vaše psihičko i fizičko zdravlje. Naravno, posebice je povoljno za suočavanje sa svim problemima, nastalim tijekom ranijih retrogradnih kretanja Merkura, kao i autentičnih aspekata Saturna, Rahu-a i Ketu-a.

 

Budite oprezni prema svemu što čujete, jer ništa nije tako bajkovito ili možda drastično. Ne ulazite u dublje odnose, bez obzira da li su poslovne, prijateljske, ili ljubavne prirode, iz razloga što možete doživjeti veće razočaranje. Ne otvarajte se ljudima koje ste tek upoznali, kao i onima koje poznajete određeno (duže) vrijeme, a do sada niste bili bliski, barem ne u tolikoj mjeri da biste im otkrivali neke osobne stvari iz svog života. Lako Vas može navesti da kažete nešto iz Vašeg ili života Vama bliske osobe, pa da Vas poslije manipulira time, ili da prenese osobama do kojih to nikako ne biste željeli da dođe. U mnogim ljubavnim i bračnim vezama bit će intenzivno prisutne neiskrenost i fizičke prevare.

 

Važno je istaknuti značajan porast stope nasilja svih vrsta, kao i porast stope prometnih nesreća. U ove dane, najbolje bi bilo kretati se u provjerenim krugovima, sa dozom opreza, ali svakako manjeg, no što je to u suprotnome slučaj, i sva putovanja prolongirati za naredni period. Ne sklapajte bilo kakve dogovore, ne potpisujte ugovore, s obzirom da možete biti izmanipulirani na najrazličitije načine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3