NIJE LAKO, ALI MOGUĆE JE: Evo kako da vratite osobu koju ste MNOGO VOLJELI..

NIJE LAKO, ALI MOGUĆE JE: Evo kako da vratite osobu koju ste MNOGO VOLJELI..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ne kažemo da je najlakši, ali dajemo dovoljno razloga zašto je provereno najbolji!

 

U trenutku kada ste ostavljeni verovatno najgori mogući savet koji ste dobili je: “Ignoriši ga, ne odgovaraj ni na jednu poruku, nemoj da mu se javljaš”. Kada kažemo “najgori” mislimo na to da u našoj ličnosti nije prirodno i normalno da osobu precrtamo, zaboravimo i pravimo se da ne postoji. Koliko god se naša priroda protivila i srce vuklo na drugu stranu, ovo je najbolji savet koji ste mogli da dobijete. Evo i zašto!

“Čovek kad izgubi, tek onda shvati, sta je zapravo imao”. Toliko puta ponovljena i napisana izreka da više skoro i ne verujemo u nju. Međutim, tek kada se nađete u takvoj situaciji shvatite koliko je drugarica bila u pravu za onaj “najgori”savet i koliko je istine u ovoj jednostavnoj rečenici.

 

Nakon raskida oštećena strana uvek želi da pronađe uzrok, razlog, da se uteši i pomogne sebi, da pronađe tračak nade. Jednostavno rečeno želi kompleksan odgovor: Zašto je došlo do raskida! Pogledajmo sad slučaj i sa druge strane, iz ugla osobe koja je želela prekid veze i komunikacije! Osobi koja je raskinula vezu očigledno ne prija nešto kod dotične osobe, želi mir, prostor, vreme da razmisli…Konstantno primanje kilometarskih poruka, moljenje ili čak vređanje od strane oštećenog partnera sigurno je neće i vratiti u zagrljaj iste.

 

Najbolji mogući savet i potez je da potpuno nestanete iz života osobe koja je želela raskid. Koliko god da je teško i bolno ne poslati joj poruku, ne pitati je čak ni najobičnije pitanja, to će biti najbolja odluka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2