TI SI MU SAMO JOŠ JEDNA U NIZU: Ako se muškarac OVAKO ponaša, ostavi ga, SLOMIĆE TI SRCE…

TI SI MU SAMO JOŠ JEDNA U NIZU: Ako se muškarac OVAKO ponaša, ostavi ga, SLOMIĆE TI SRCE…

30. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Treba mu 100 godina da ti odgovori na poruku – Nema običaj da ti se pravda zašto je tako nemaran a čak i kad ga pitaš, uslede izgovori da je negde zaturio telefon, da nije čuo, bio je u gužvi itd.

Imaš utisak da si ti jedina koja se trudiš kad je reč o vašem odnosu – Ulažeš ogromne napore koji maltene prođu neprimećeno.

 

Uvek očekuje da budeš spremna ko zapeta puška kada te pozove ali se nikad ne javi na telefon kad ga zoveš – Šta je krajnje nepoštovanje ako ovo nije?

 

Stalno slušaš istu priču:” Ne možemo SADA da budemo zajedno ”. – A ti ne znaš da li će to ”pravo vreme za vas” doći za mesec, pola godine ili u sledećem životu. A možda ni tad.

 

Stalno smišljaš opravdanja za njegovo ponašanje – Duboko u sebi znaš da je krajnje bezobrazan i bezobziran ali ipak nađeš izgovor jer zaslepljenost je ipak jača.

 

Kada pokušaš da zauzmeš stav i objasniš mu da on ne može tako sa tobom, okrivi te da si prezahtevna – Napad je uvek najbolja odbrana, zato prebacuje loptu u tvoje igralište.

 

Pamtiš svaku sitnicu koju ti je ikada ispričao dok on pojma nema šta si mu rekla pre sat vremena – A i zašto bi dečko opterećivao svoj mozak krajnje nebitnim činjenicama?!?

 

Uglavnom se osećaš nesrećno, neželjeno i nevoljeno – Bez obzira na to, živiš od sećanja na retke zajedničke momente kada vam je bilo zaista lepo.

 

 

yourtango.com

Stranice: 1 2