DNEVNI HOROSKOP za 1. septembar: Vodolija pred novim izazovima, Blizanci će uleteti u avanturu koja nosi probleme, Ribe očekuje veliki dobitak..

DNEVNI HOROSKOP za 1. septembar: Vodolija pred novim izazovima, Blizanci će uleteti u avanturu koja nosi probleme, Ribe očekuje veliki dobitak..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Stigao nam je petak, a on će naročito teško pasti školarcima kojima danas počinju da zvone zvona nad glavom, ako ste među njima, radujte se susretu sa drugarima, zaboravite na sve obaveze koje će vam u narednom periodu biti nametnute…
Ušli smo u septembar, ako do sada niste saznali šta vas očekuje tokom meseca, danas je poslednja šansa da spremni uđete u ovaj mesec, pa trk na naš sajt i pogledajte šta su to naši astrolozi protumačili za narednih 30 dana.

 

Danas nas očekuje miran dan (zatišje pred vikend buru?!), pa ga iskoristite da završite sve one stvari koje bi vam mogle poremetiti planove za vikend, ne dozvolite da vam ništa što bi moglo da vam pokvari raspoloženje ostane nezavršeno.
Veče idealno za miran provod, provod kod kuće u odabranom krugu prijatelja ili voljene osobe.
Radite koliko možete danas, dajte sve od sebe da završite započeto, i čim prođe radni dan bacite se na zasluženi odmor.

 

Lep vikend vam želimo!

 

ovan

POSAO
Nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o vašim postupcima ili rezultatima.

 

LJUBAV
Potrudite se da ulepšate nečije raspoloženje ili da obradujete svog partnera na neobičan način. Budite dovoljno maštoviti i odlučni u svojim namerama.

 

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

 

bik
POSAO
Vaši saradnici imaju dobru poslovnu strategiju i zato prihvatite nove ideje ili savremenija rešenja koja vode ka boljim praktičnim rezultatima. Potrebno je da osetite sigurnost u radu.

 

LJUBAV
Zanemarili ste nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na izvinjenje. Razmislite na koji način treba da se iskupite pred voljenom osobom za neke nehotične propuste koje ste učinili.

 

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6