VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ko će se zaljubiti, a ko će zbog trača imati probleme u vezi?

 

Pogledajte septembarski ljubavni horoskop.

OVAN

Septembar donosi potrebu da se ozvaniče veze i da se neozbiljno pretvori u ozbiljno. Nekako ste i sami svesni da sami protiv sudbine ne možete, ali ste se umorili od dosadašnjih dešavanja na ljubavnom planu i želite da znate na čemu ste. Slobodni će morati da se prepuste sudbini dok oni koji su u vezi ili braku mogu očekivati da im se neke davnašnje želje ostvare. Muški pripadnici ovod znaka mogli bi naići na osobu koja će značajno promeniti njihovo razmišljanje dok ženama predstoji susret sa osobom koja će se duže zadržati u njihovom životu.

 

 

BIK

Bikovi će početkom i sredinom meseca biti često zamišljeni i tužni jer osoba sa kojom su ili nije kraj njih ili ne ispunjava njihova očekivanja. Flertovaće, a potom će se povlačiti u sebe. Živite u iščekivanju osobe koja vas može ispuniti u potpunosti. Krajem ovog meseca može se pojaviti takva osoba a i vaše raspoloženje će se značajno popraviti. Imaćete potpunu podršku ženskih osoba, a moguće je da ćete i preko njih upoznati nekoga. Muški Bikovi će naročito ovog meseca biti aktivni i upuštaće se u više veza istovremeno, ali neće biti okriveni.

 

 

BLIZANCI

Imaćete problema sa partnerom zbog nečijeg trača i trudićete se da to isterate do kraja.Verovatno ste nenamerno prešli neku granicu lepog ponašanja i vaš je partner uvređen. U ovom mesecu će biti mnogo susreta, a za neke od vas i početak neke lepe veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete . Od vas će se tražiti da se uozbiljite jer mnogi misle da ste neozbiljni. Postoji mogućnost da donesete neke značajne odluke vezane za vašeg partnera i da mu postavite neki uslov koji će biti prihvaćen.Oni koji nisu u vezi, flertovaće čitavog meseca, a zbog tih flertova može nastati problem jer vas mogu pogrešno shvatiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4