NE VJERUJ MU NI RIJEČ: 9 muških LAŽI na koje NE SMIJEŠ da nasjedneš..

NE VJERUJ MU NI RIJEČ: 9 muških LAŽI na koje NE SMIJEŠ da nasjedneš..

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

Jedna od ”tajni” najsrećnijih parova je ta da partneri nisu brutalno iskreni jedno prema drugome. Muškarci tako, kako bi udovoljili partnerki, ali i izvukli se iz neprijatne situacije, ponekad slažu, iako su neke od tih laži više-manje bezopasne..

 

Donosimo 9 najčešćih laži koje muškarci prodaju ženama. Ako ste nekada čuli neke od tih sitnih laži, ne morate odmah biti zabrinuti – jer to ne znači da vas muškarac ne voli ili da nije zainteresvan za vas, već samo, kao i svako ljudsko biće, zna da je ponekad ipak bolje reći laž nego istinu. Ipak, kod nekih laži možda je bolje da se okrenete i potražite boljeg muškarca.

Krećemo od broja 9 pa do broja 1 na kojem je laž koju muškarci najčešće govore ženama.

 

 

9. ”Ne vidim nijednu drugu ženu osim tebe.”

Budimo iskreni, ako smo u vezi ne znači da više nemamo oči, a to važi za muškarce i za žene. ‘Snimati’ drugu osobu nije zločin, a ako i pogleda tu i tamo drugu ženu ne znači da nije dovoljno zainteresovan za vas. To samo znači da je primetio nešto dobro na drugoj ženi. Ako ste u vezi s muškarcem koji gleda druge žene i onda vas upoređuje s njima, to je već problem.

 

 

8. ”Volim da provodim vreme s tvojim roditeljima.”

U prevodu, ‘Tvoji roditelji nisu tako loši, ali kada bih mogao da biram ne bih provodio puno vremena s njima.’ I to je sasvim normalno jer u prisutnosti tuđih roditelja uvek moramo da budemo suzdržaniji i ne možemo biti potpuno opušteni kako bismo bili da smo, recimo, samo u društvu prijatelja.

7. ”Želim da idemo polako.”

Drugim rečima, ‘Nisam spreman za ozbiljnu vezu, ali želeo bih da se viđamo bez obaveze’. Kada muškarac kaže da želi ići polako to obično znači da ćete za njega biti žena broj jedan, ali ostaviće vrata lagano otvorena u slučaju da pronađe drugu. Odnosno, želi da ide polako jer nije siguran da li mu se zaista sviđate. Moramo li uopšte napomenuti da je takvom muškarcu najbolje reći zbogom?

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3