Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

Izdvajamo deset opasnih greški koje pravite sa muškarcima.

Navodimo 10 najopasnijih greški koje žene prave u odnosima sa muškarcima i savete kako ih izbeći.

 

 

Greška 1 – Kladi se na njegov potencijal

Ili u prevodu misli da je on puno bolji nego što se spolja vidi. Znate li da se muškarci i žene u vezama ponašaju drugačije? Naravno da znate.

Možda imate brata, prijatelja ili s druge strane prijateljice koje njihovi momci ne tretiraju s poštovanjem. Nekako, te žene uvek pronalaze izgovore za njihovo ponašanje. Zbog čega, verovatno se pitate. Ali odgovor je vrlo jednostavan. Žene ne prave izbor na osnovu dobar i loš na svakodnevnoj bazi, one biraju muškarce na osnovu instinktne privlačnosti prema njemu. I pogodite šta? Instinkt ih vara. Zbog toga ostaju sa muškarcem koji ih ne tretira dobro i mesecima, pa i godinama.

 

Da bi ovo pojednostavili, njih zbunjuje snažna privlačnost koju osećaju, pa misle kako ona znači “dublju povezanost”. Na taj način opravdavaju svoju vezu sa pogrešnim muškarcem.

Većina takvih žena misli da će se on promeniti. Vidi u njemu skrivene potencijale (koji ne postoje). Misli kako će on uz nju postati bolja osoba, bolji ljubavnik, bolji otac, bolji prijatelj… Dok je prava istina da je to beznadna situacija. Ako je stariji od 16 godina, vi ga nećete promeniti.

Žene koje misle da će njihov partner uz njih postati neko drugi unapred su osuđene na ljubavni neuspeh.

On može promeniti sitnice, ali osnovne stavove neće nikad.

 

 

Greška 2 – Pretpostavlja da zna muškarce i njihovu psihologiju

Žene su drugačije od muškaraca. Morate to prihvatiti i sa tim se nositi.

Kada žena vidi muškarca, mnogo toga može iščitati iz njegovog držanja i stila, o statusu, karakteru i može o njemu reći mnogo toga.

To je vrlo jednostavan i očit proces, pa ga većina žena izvodi. Ali muškarci ne funkcionišu tako. Oni su u tom smislu površna bića i ne razumeju neverbalnu komunikaciju.

 

Ono što žene zovu emotivnom intuicijom muškarci najčešće nemaju. Ali žene to ne razumeju. To znači da muškarca neka žena može seksualno privući isključivo na osnovu izgleda. Ako želi sa vama spavati, to ne znači da se tu još nešto događa.

Međutim, ako žele vezu, izgled nije najvažnija stvar. On je bitan, ali ne toliko moćan.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4