NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2017: Ovan ne bira kome se nabacuje, Raka čekaju prelepi ljubavni dani, Vaga i Devica uživaju kao nikad…

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. SEPTEMBRA 2017: Ovan ne bira kome se nabacuje, Raka čekaju prelepi ljubavni dani, Vaga i Devica uživaju kao nikad…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim regovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usresredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i biti mirniji.

 

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu legli. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

 

 

JARAC

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete usresređeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, naprotiv, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

 

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6