SUDBINA DOLAZI PO SVOJE- Evo kako nam tranzit Saturna kroz Strelca može SRUŠITI SVE…

SUDBINA DOLAZI PO SVOJE- Evo kako nam tranzit Saturna kroz Strelca može SRUŠITI SVE…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Neptun u Ribama je svoj na svome, te je “dušu dao” za maštarenje, snove i (ne)realne želje. I priznaćete da i vi, a i svi oko vas, od 2011. godine i ulaska Neptuna u Ribe, žive na ivici realnog i mogućeg, u nekom vlastitom “matriksu”, u svom balončiću od sapunice, čiji zidovi su mnogo tanji nego što se čine.

 

S druge strane, uloga Saturna je da polako ide kroz zodijak i da raspršava snove od sapunice. Ovih dana, u to se posebno uverila generacija sa natalnim Neptunom u znaku Strelca, tj. svi rođeni u intervalima 6. 11. 1970 – 19. 1. 1984 i 23. 6. 1984 – 21. 11. 1984. Kada se Saturn približi natalnom Neptunu, on će srušiti trenutne ideale i nadanja, ali će s vremenom da nam pomogne da izgradimo zdraviji pogled na svet oko nas. Ovo je period građenja snova, nakon prolaznih razočaranja.

 

Na zdravstvenom planu, Neptun u Strelcu (kad je aktiviran Saturnom) može doneti preterivanje u porocima (nikotin, alkohol…), pogrešno lečenje ili trovanje tabletama, trombozu, kalcinome u žučnoj kesi ili bubrezima, oštećenja jetre itd, naravno, u skladu sa natalnim predispozicijama.

Tranzitni Saturn u drugoj polovini decembra menja znak, te ulazi u Jarca, svoje sedište. Za vreme boravka u znaku Strelca, gradio je kvadrat sa već pomenutim Neptunom u Ribama.

 

Od kraja 2014. pa do današnjih dana, razlikovati realno i nerealno, ostvarivo i neostvarivo javu i san, bilo je gotovo nemoguća misija. Ali, Saturnovim ulaskom u znak Jarca, Saturn i Neptun će se naći u harmoničnom odnosu, jer će graditi sekstil, svaki iz svog znaka. Ovaj aspekt će doneti novi pogled na realnost, koja nas okružuje, sa samo malim daškom ružičastog na naočarama kroz koje posmatramo svakodnevicu, koja nije baš uvijek savršeno ružičasta.

 

Dakle, svi vi koji mislite da su vam se snovi u nekom trenutku srušili (a posebno ako pripadate generaciji Neptuna u Strelcu), strpite se još samo malo, jer na starim temeljima uvek možete izgraditi nešto novo i bolje.

 

 

 IZVOR: LOVESENSA

Stranice: 1 2 3