Prevara po horoskopu: Ovan traži uzbuđenje, Strelac akciju, a Jarac obožavanje…

Prevara po horoskopu: Ovan traži uzbuđenje, Strelac akciju, a Jarac obožavanje…

2. rujna 2017. 0 By Admin 1

Iako nijedan astrološki znak nije skloniji neveri od bilo kog drugog, uvek postoje nagoveštaji mogućih iskušenja u životu partnera.

 

Slede korisni saveti kako da ih opazite i eliminišete.

 

 

OVAN 21. 3 – 20. 4.

Ako se energični Ovan odluči za prevaru, to će vrlo biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi. Ovnovi su sportski tipovi koji su uvek spremni za akciju i ako ne možete da izdržate njihov tempo može se dogoditi da nastave da rade neke stvari bez vas. Ovnovi takođe imaju i ego koji zahteva puno tetošenja, pa vam preporučujemo da ih obasipate fizičkom nežnošću i redovno obnavljate osećaj zaljubljenosti.

 

 

BIK 21. 4 – 21. 5.

Bikovi su vrlo odani znakovi, pa će varati samo ako misle da im partneri nisu dovoljno predani. Bikovi su takođe vrlo puteni, pa ih je moguće odvesti na pogrešan put i obećanjem zadovoljstva. Bikove ćete usrećiti ako im pokazujete koliko ih volite, s puno intimnih trenutaka, pripremanjem omiljenih jela i malim ljubavnim porukama.

 

 

BLIZANCI 21.5 – 21. 6.

Nemirnim Blizancima treba intelektualno podražavanje kako bi ostali povezani s partnerom. Najlakše ih je zapričati. Ako vas Blizanac prevari, verojatnije se radi o zaluđenosti, a ne o fizičkoj privlačnosti. Dakle, moguće su internet preljube koji naginju korišćenju mašte. Blizance sprečiti da odlutaju i zadržite ih samo za sebe stvarima koje će ih terati na razmišljanje i seksi razgovorima.

 

 

RAK 22. 6 – 22. 7.

Nežni i osećajni Rakovi ne varaju – osim kad su preosetljivi. Jedan od najčešćih razloga za prevaru je slabo samopouzdanje. Preosetljivi Rakovi koji ne osećaju dovoljno ljubavi potražiće osećaj vrednosti i nežnosti negde drugde. Zato bolje uverite svoje Rakove koliko ih volite i koliko su vam potrebni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3