HOROSKOP PREVARENIH ŽENA! Škorpija zauvek ODLAZI, ali ne zaboravlja, Vodolija NE ŽELI imati NIŠTA sa osobom KOJA IH JE RAZORAČARALA

HOROSKOP PREVARENIH ŽENA! Škorpija zauvek ODLAZI, ali ne zaboravlja, Vodolija NE ŽELI imati NIŠTA sa osobom KOJA IH JE RAZORAČARALA

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Strijelac

Kada ženi – Strelac kažu da je prevarena, ona to uopšte neće ozbiljno shvatiti. Misliće da je u pitanju šala i smejaće se kao blesava. Čak i ako dobije potvrdu da joj se partner suviše zbližio sa nekom drugom ženom, do samog kraja će verovati da je sve to na nekom naivnom nivou i da tu nema nečega.

 

Kada se konačno suoči sa situacijom momentalno je obuzima bes i tada ne odgovara za svoje postupke. Ona postaje svoja tamna strana i ništa vas od nje tada ne sme iznenaditi. Nakon toga ipak nastupa pomirenje sa situacijom. Smatraće da je možda i bolje što se sve to dogodilo, jer ju je spasilo od daljeg gubljenja vremena sa pogrešnom osobom.

 

Ubediće sebe da je srećna što sad ima svu slobodu ovog sveta i sve vreme samo za sebe. Posvetiće se karijeri i trebaće joj dosta vremena da se opet za nekog veže, ali će s bivšim verovatno ostati u dobrim odnosima, jer je prvobitna ljutnja brzo prođe.

 

 

Jarac

Žena – Jarac će dostojanstveno primiti vest o prevari, ali će duboko u sebi patiti. Ona ne ulazi olako u veze pa se uvek trudi oko svakog ljubavnog odnosa. Spremna je da pretrpi mnoge krize i svađe, da preko svačega pređe, pa i preko prevare. Ljudi smo, grešni smo. Oprostiće sve dok veruje da je sa čovekom koji zaista vredi, koga poštuje zbog mnogih drugih stvari, koji je i dalje pažljiv prema njoj u svakodnevnom životu i koji je voli.

 

Ona će se do samog kraja truditi da sačuva vezu i priznaće poraz tek ako se više ništa ne može spasiti. Ako je partner napusti, zatrpaće se poslom da bi skrenula misli, počeće da uvodi promene u svakodnevni život.

 

Gorko iskustvo će joj poslužiti kao lekcija da ubuduće treba da više radi na sebi kako bi postala bolja i vrednija osoba za negog Gospodina Savršenog, koji će kad tad naići. Neće se brzo upustiti u novu vezu jer će joj trebati vremena da ponovo počne da veruje ljudima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6