NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (10.-16. septembar): Škorpiji stižu razna iznenađenja, neko će da osvoji Lavlje srce, a OVAJ znak naredne dane pamtiće celog života..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (10.-16. septembar): Škorpiji stižu razna iznenađenja, neko će da osvoji Lavlje srce, a OVAJ znak naredne dane pamtiće celog života..

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Trud se isplati. Ponedeljak, utorak i sreda su dani kada će vaša kreativnost i pozitivna energija biti na visokom nivou, pa prema tome organizujte svoj raspored. Ključ uspeh je u tome da prepoznate priliku i iskoristite je kao zlatnu mogućnost.

 

Pokušajte da osobu koja vam se dopada zadivite i na taj način osvojite. Razmislite malo šta je to što ona ili on zaista želi i tako učinite. Ako uradite sve kako treba, ostatak radne nedelje i vikend proteći će u romantičnom raspoloženju i to verovatno u zagrljaju osobe oko koje ste se trudili.

 

 

ŠKORPIJA

Ponedeljak vam donosi iznenadne, veoma pozitivne mogućnosti kada je romansa upitanju, pa ako ste želeli da pošaljete sms ili neku drugu vrstu slatke poruke slobodno to učinite. Smislite neki interesantan predlog, iz to se nasmejte i namignite. Koristeći svoju senzualnu prirodu dobićete sve što poželite.

 

Ako u utorak, sredu ili četvrtak idete na sastanak, impresionirajte osobu koja vam se dopada tako što ćete je povesti na neki kulturni događaj, kao što je izložba ili predstava. Petak i subota donose vam jaku energiju. Bićete strastveni, brzi i eksplozivni. Ako ste u emotivnoj vezi usporite malo i posvetite se partneru.

 

 

STRELAC

Imate li ove nedelje neke obaveze po pitanju svoje emotivne veze? Zašto ih ne ispunite? Odlaganjem i izbegavanjem samo ljutite svog partnra. Ako vam, sa druge strane, nije stalo, kažite to otvoreno. Nemojte lagati ni sebe ni druge. Od utorka do četvrtka ćete biti izrazito lepi, ali i šarmantni i inteligentni. Atmosfera u vazduhu vam prija pa ćete i u ljubavi imati sreće. Iskoristite to.

 

Za vikend imajte strpljenja. Nemojte ni previše žuriti, ali ni biti previše usporeni. Ako vam se neko dopada, budite ležerniji i ostavite stvari da idu svojim tokom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4