Tjedni horoskop od 11.09. -17.09.: Najsretniji znakovi će biti Djevica, Jarac i Lav!

Tjedni horoskop od 11.09. -17.09.: Najsretniji znakovi će biti Djevica, Jarac i Lav!

11. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proroadit će vaša društvena faza. Mnogi neće razlikovati tko je tko jer će cijelu ekipu doživljavati kao jednu cjelinu. Pazite.

 

KARIJERA: Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Otuda će se suočiti s određenim frustracijama. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspiju kretat će se prema dobrim rezultatima.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite preveliki materijalist.

 

 

Škorpion

LJUBAV: Ovih dana ljubav bi mogli naći na putovanju ili krećući se van uobičajenih ruta. Za neke bit to mogla biti i ljubav iz snova. Ipak, ne žurite, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i razvodniti. Idite polakše pa će sve biti stabilnije.

 

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Vaša discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki mijenjaju frizuru.

 

 

Strijelac

LJUBAV: Bit ćete usmjereni na nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da trebate paziti kako komunicirate. Zato se ne zalijećite. Budite taktični i uviđavni.

 

KARIJERA: Maštat ćete o boljem poslu i većim poduzimanjima. Kad se trgnete brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspiju kretat će se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite taktični sa šefovima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4