SAZNAJ NJEGOVE TAJNE I ZAROBI MU SRCE! Ove stvari čine muškarca totalno NESIGURNIM..

SAZNAJ NJEGOVE TAJNE I ZAROBI MU SRCE! Ove stvari čine muškarca totalno NESIGURNIM..

13. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ove stvari čine muškarca totalno nesigurnim: Baš kao i žene i muškarci su nesigurni po pitanju svog izgleda i svoje ličnosti u pojedinim situacijama. Postoji čitav niz stvari koje im oduzimaju samopouzdanje…

 

Iako se ženama čini da su oni mnogo stabilniji i da čvršće stoje nogama na zemlji, istina je zapravo drugačija. I oni su katkad nesigurni, poljuljani i imaju manjak samopouzdanja. Postoji čitav niz stvari koji na taj način utiče na njih, a evo o čemu je zapravo reč.

– Neki se muškarci loše osećaju ako nemaju nabildovane ruke, jer im se čini kao da ne pokazuju snagu. Ako su ruke pritom blede i tanke, to ih čini mnogo nesrećnim. Sva sreća pa se to da rešiti pomoću malo vežbanja.

 

– Bivši momci veliki su neprijatelji samopouzdanja kod muškaraca. To se posebno ističe ako su ušli u ozbiljnu fazu veze, pa brinu s kim će ih sve devojka upoređivati.

 

 Postoje muškarci koji su nesigurni u svoju seksualnost više od proseka i tada uvek biraju devojke koje nemaju mnogo se*sualnog iskustva. Ako je u društvu devojka za koju procene da je imala više muškaraca, odmah se povlače.

 

– Takođe ih plaši prvi seks s devojkom i kakav će utisak ostaviti, jer sve često ispada vrlo nespretno i s nedostatkom komunikacije.

 

– Gubitak kose i ćelavost među muškarcima je jedna od najvećih noćnih mora, iako mnogo devojaka obožava taj stil.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2