Horoskop vernosti i preljubništva: Koji znakovi Zodijaka su najverniji a koji lako skliznu u flert…

Horoskop vernosti i preljubništva: Koji znakovi Zodijaka su najverniji a koji lako skliznu u flert…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Šta čini čoveka vernim ili sklonim avanturama? Odgovor se može naći u zvezdama…

 

Neke planete posebno utiču na ljudsku seksualnost, tvrde astrolozi: Venera, planeta ljubavi, Mars, koji je u vezi sa fizičkom snagom, te Jupiter, društvena planeta.

Ukoliko se neka od njih u trenutku rođenja nađe u odgovarajućem položaju, može učiniti individuu sklonijom da potraži zabavu sa strane. Koji su znaci verniji od drugih?

 

 

Prvo prenosimo “listu vernih”…

 

Bik (20. april – 20. maj)

Bik voli komfor i vrlo je senzualan. Ovaj znak upravo vapi za stabilnošću pa je zato i sam vrlo odan, na njega se možete osloniti. Bikovi su sjajni planeri i pogled im je uvek usmeren napred; spremni su da se suoče sa bilo kakvim problemom koji se može pojaviti u njihovom životu, uključujući i moguće prepreke u braku ili vezi.

 

 

Rak (22. jun – 22. jul)

Od svih zodijačkih znakova, sigurna veza ispunjena ljubavlju najvažnija je Rakovima. Rak voli dom i porodicu i najsrećniji je kad ima duboke emotivne veze. Obično je veoma brižan i pun podrške i vodiće računa o svakome ko mu je važan.

 

 

Devica (23. avgust-22. septembar)

Device su osetljive, kreativne i obično intuitivne kad se radi o osećanjima i potrebama drugih. Obično su velika podrška prijateljima i ljubavnicima, uvek spremni da budu rame za plakanje. Nežna Devica vrlo je često sjajan životni partner.

 

 

Vaga (23. septembar-22. oktobar)

Ovaj znak traži mir i harmoniju, posebno u vezama, što nije čudno imajući u vidu urođenu čežnju za pravdom i poštenjem. Vage su kreativne i imaju mnogo strana, a kada se u vezi pojavi neka nevolja, Vaga će često pribeći reševanju problema povlačenjem u svoj sopstveni svet. Odane i pouzdane, Vage su obično i uzbudljivi ljubavnici.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarac voli stabilnost – posebno u vezi. Većini pripadnika ovog znaka jasno je da uspeh u svakom obliku zahteva naporan rad i odlučnost i ne plaše se ni jednog ni drugog. Kada se u vezi pojave prepreke, a uvek će se pojaviti, Jarčevi su dovoljno strpljivi da rade na njihovom otklanjanju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3