Horoskop vernosti i preljubništva: Koji znakovi Zodijaka su najverniji a koji lako skliznu u flert…

Horoskop vernosti i preljubništva: Koji znakovi Zodijaka su najverniji a koji lako skliznu u flert…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Neretko su najmoćniji znak zodijaka upravo Škorpije, koje vole i traže moć. Pošto često kriju svoja osećanja, teško ih je upoznati. Veza sa jednom Škorpijom može biti puna iskušenja, između ostalog zato što uvek misli da je u pravu i nije sklona opraštanju. Jednom kad osete da su izigrane, Škorpije će teško oprostiti i zaboraviti.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelac je slobodan duh koji mrzi pravila, uključujući i ograde koje su prirodne u monogamnoj vezi. Ovaj znak voli istraživanja svih vrsta, među njima i izlete u oblasti seksa i veza.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ovaj znak često je lelujav i nepredvidiv. Vodolije su vrlo nezavisne i nekonvencionalne. Mnogi pripadnici ovog znaka namerno će izbeći brak ili ozbiljne veze, posmatrajaći ih kao nešto dosadno.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Kao najosetljiviji znak zodijaka, Ribe se često bore sa konfliktnim osećanjima. One žive u svojoj sopstvenoj maloj zemlji iz bajke i zbog toga im je ponekad teško da se nose sa stvarnim svetom – a to uključuje i veze. Kada partner ili veza ne ispunjavaju visoka očekivanja iz njihovih fantazija, Ribe se mogu lako razočarati.

 

Izvor: Lovesensa

Stranice: 1 2 3