Kad ON ne odgovara na TVOJE PORUKE, evo ŠTA to tačno znači…

Kad ON ne odgovara na TVOJE PORUKE, evo ŠTA to tačno znači…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

U kojem grmu leži zec

No dobro, sada znate što znači njegova dinamika ne/javljanja. Ono što vi drage moje dame, možete napraviti da biste poboljšale digitalnu komunikaciju, je “sjesti na loptu”. Bez obzira koja je njegova dinamika ne/javljanja, ono što ne smijete činiti je prebrzo i burno reagirati na njegovo nejavljanje. Opet se ovdje vraćamo na prethodnu kolumnu. Traženje pozornosti i ispitivanje pitanja kao što su “Da li ti nedostajem?” vas stavlja u poziciju osobe koja očajnički traži pažnju. Umjesto toga, kada se frajer ne javlja satima ili cijeli dan, jednostavno ignorirajte njegovo nejavljanje. Kada se javi, javi. Ništa nećete postići upornim “žicanjem” pozornosti.

 

U konačnici, kada se javi, ne ispitujte ga zašto se nije javio i ne pokazujte mu da vas je to pogodilo. Na takve prozivke imate pravo samo i isključivo kada ste u vezi. Protivno tome, ako požurite s takvim pitanjima, vjerujte mi – nećete ni završiti u vezi s tim frajerom.

 

Što onda učiniti dok nestrpljivo čekate poruke frajera koji se baš i ne javljaju? Nađite si hobi. Ali ozbiljno. Nađite si hobi. A frajer će se javiti kada vidi da nije na listi vaših prioriteta.

 

 

A što ako vam otkrijem tajnu?

Za kraj drage moje, nakon što sam vam ukratko sažela sve opcije i intervale njegova ne/javljanja, mogu vam reći da vas to uopće i nimalo ne treba obeshrabriti.

Puno je frajera koji se baš i nisu javljali jer baš i nisu bili zainteresirani – promijenilo mišljenje.

 

 

ZAPAMTITE:
Ako je frajer u početku imalo zainteresiran, dalji razvoj ljubavne situacije je uvelike u vašim rukama.

 

 

muskaracusaci.com

Stranice: 1 2