SAMO TE ZAVLAČI, NIKADA TE NEĆE OŽENITI: Ovo su razlozi zašto NE BIRA TEBE, već DRUGU ŽENU

SAMO TE ZAVLAČI, NIKADA TE NEĆE OŽENITI: Ovo su razlozi zašto NE BIRA TEBE, već DRUGU ŽENU

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ne uklapaš se sa njegovim društvom

Koliko god to nebitno tebi izgledalo, u stvari je ponekad i presudno.

Muškarac jako ceni svoje prijatelje, sa nekima od njih se druži i od malena i ukoliko proceni da se ti ne uklapaš sa njima ili njihovim partnerkama, sva je prilika da te neće oženiti.

Njemu je jako važno da i oni tebe prihvate, pa i ako taj uslov nije ispunjen, teško da će doći do braka.

Niko tebe ne tera da oni postanu tvoji najbolji prijatelji, ali moraš bar da se trudiš da postaneš deo ekipe, jer kada uđeš u brak, oni će postati redovni gosti svih vaših proslava, izleta, rođendana…

 

 

Pokušavaš da menjaš njegove navike

Kardinalna greška! Muškarci nikako ne vole žene koje zvocaju i traže od njih da se menjaju. Ukoliko on ima ustaljene navike, tipa fudbal četvrtkom, vikendom roštiljanje, kupanje u 10:45 – NE MENJAJ TO!!!

On odmah u svojoj glavi prevede da nije dovoljno dobar, odnosno, da nije dovoljno dobar za tebe, a kad zagreje moždane vijuge prespoji da ženi koja je sa njim to ne bi trebalo da smeta.
Svideo ti se onakav kakav jeste, šta sad hoćeš da menjas?

Čim krene da razmišlja u tom pravcu, ugasila si. On te neće oženiti, jer prema njegovom mišljenju, ako sad pokušavaš da ga promeniš, to ćeš raditi i u braku i on će izgubiti svoju ličnost, postaće papučar i neće imati uopšte vremena za sebe i za stvari u kojima je uživao dok nije bio oženjen.

 

 

Zato što si jača osoba od njega

Jako je važno da se zna ko je muško u vezi. Ko udara šakom o sto i ko vodi glavnu reč. Momci su jako osetljivi na jake i samostalne žene. Oni su alfa mužjaci, vođe, ti si tu da budeš podrška, majka, domaćica, žena. Slagale se mi sa tim ili ne, takvo je vaspitanje balkanaca i malo šta možemo da uradimo protiv toga.
Ukoliko ti vodiš glavnu reč u vezi, donosiš odluke, ukoliko si ti dominantniji partner, ne daj bože da još i više zaradjuješ od njega, muškarac se oseća ugroženim i povlači se. On ne želi da se oseća manje vrednim, manje sposobnim. On je taj koji mora da ima utisak da je glavni.

Na nama ženama je da budemo dovoljno lukave da oni uvek žive u toj zabludi. Ukoliko nisi dovoljno dobar manipulator, pobeći će.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3