DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. septembar: Vodolije- ne odustajte od ljubavi, Device, ne dozvolite da neko upravlja vašim životom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. septembar: Vodolije- ne odustajte od ljubavi, Device, ne dozvolite da neko upravlja vašim životom…

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

RAK

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug.
Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

LAV

Niste raspoloženi za socijalizaciju, što vam inače uopšte nije svojstveno. Razlog ovome može ležati u partneru ili potencijalnoj simpatiji koja kao da vas ovih dana uopšte ne primećuje.

 

Ne dozvolite da vas ovo opterećuje i čini neraspoloženim. Nije smak sveta. Pokrenite se i izađite među svet, jer vam je zaista malo potrebno da vam se vrati osmeh na lice.

 

 

DEVICA

Ako se osećate nervozno i pod stresom kada je u pitanju romantika, možda je vreme da ponovo sagledate stvari. Razmislite da li bi vam bilo pametnije da na dan ili dva zaboravite na partnera i umesto toga lepo se posvetite sebi?
Samo staloženi i zadovoljni možete uspešno da procenite situaciju i shvatite da li je vredno vašeg nerviranja. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim životom.
 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4