DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. septembar: Vodolije- ne odustajte od ljubavi, Device, ne dozvolite da neko upravlja vašim životom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. septembar: Vodolije- ne odustajte od ljubavi, Device, ne dozvolite da neko upravlja vašim životom…

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Moguće je da ćete danas konačno odustati od ideje da je jedna osoba vredna vašeg vremena. Ako su vam odnosi narušeni, verovatno prestajete da razmišljate o pomirenju.
Vi niste neko ko je razočaran u ljubav, ali jednostavno više ne želite da se posvećujete nekome ko nije u stanju da vam uzvrati makar istom merom. Imate sva prava da živite život kakav želite.

ŠKORPIJA

Ovo je idealan dan za romantiku i ljubavna pitanja. Imate dovoljno samopouzdanja da predložite partneru u kom pravcu vaša veza treba da se odvija.
Ne birinite ako voljena osoba smatra da ste nametljivi ili prezahtevni – slobodno počnite da se borite za svoja prava! Kreativnost i imaginacija su vam prilično izraženi i sa lakoćom okrećete situaciju u željenom pravcu.

STRELAC

Aktuelna pozicija planeta unosi vam mnogo topline i nežnosti u partnerski odnos. Danas ćete ponovo razmišljati o tome šta je vas i vašu voljenu osobu spojilo i šta je to što vam omogućava da se nosite sa svim lepim i manje lepim stvarima u životu.

 

Svesni ste da se radi o iskrenosti i razumevanju za tuđe potrebe. Naravno, na prvom mestu je ljubav koja je još intenzivnija nego na samom početku vaše veze. Uživajte u ovom danu!

 

 nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4