Astro prognoze do 18. septembra: Venera plete mrežu ljubavi, Mjesec u Blizancima oslobađa briga!

Astro prognoze do 18. septembra: Venera plete mrežu ljubavi, Mjesec u Blizancima oslobađa briga!

16. rujna 2017. 0 By Admin 1

Konačno smo u periodu u kojem je Venera glavni akter. Prethodni događaji su je bacili u drugi plan, iako se sve vrtjelo oko ljubavi i odnosa, bilo je zapostavljeno ono najvažnije – osjećaji i emocije.

 

Predstavnica ljubavi sada će konačno mnoga pitanja postaviti, ali ono najvažnije bit će ljubav prema sebi samome pa tek onda odnos prema drugima i s drugima. Tjedan je započeo Mjesecom u Blizancima pa je mnoge rasteretio nepotrebnih briga.

 

Ipak lagani Blizanac nekad može i svojom nesmotrenošću dovesti sebe u nezavidnu situaciju, zato ma kako se lijepo i opušteno osjećali, budite oprezni s riječima i ne zbijajte šale na svakom mjestu i u svakom društvu, jer neće svi biti istih lakih osjećaja i neopterećenih misli (Mjesec kvadrat Merkur, kvadrat Mars i Neptun).

 

Uživajte u druženju i neopterećujućim temama. Izađite, prošećite, budite u pokretu i bavite se samo stvarima koje su u vašoj domeni i koje se samo i osobno vas tiču. Očekuju vas ozbiljne teme s partnerima pa budite spremni da ne obećavate nešto što nećete biti u stanju ispuniti.

 

Još uvijek će Mjesec ići znakom Blizanaca kada Venera bude napravila trigon sa Saturnom pa će se mnogi naći pred neočekivanim događajem. Mnogi će se bračni razgovori voditi, a neki će baš sada odlučiti izgovoriti „sudbonosno DA”. Saturn donosi ono što ste već davno na nekoj nesvjesnoj  razini izabrali. Taj se događaj smatra jednim od najsretnijih u životu, ali ono što iza njega dolazi je u sjeni Saturna.

 

Tako će se odvijati razgovori o ljubavi, o sreći (Venera), ali ono što se očekuje jest odgovornost, obveza, posvećenost i ustrajnost (Saturn) u onome što ste obećali i poželjeli (Venera).

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3