Astro prognoze do 18. septembra: Venera plete mrežu ljubavi, Mjesec u Blizancima oslobađa briga!

Astro prognoze do 18. septembra: Venera plete mrežu ljubavi, Mjesec u Blizancima oslobađa briga!

16. rujna 2017. 0 By Admin 1

Neke će iznenaditi susret starih ljubavi koje uz ovakav aspekt svakako obećavaju da se obnove i nastave. Nakon trigona, Veneru čeka sekstil sa Jupiterom pa su ovo dani kada možda nećete imati mnogo sreće u poslu, ali zato ljubav može biti na zavidnoj razini.

Između dva Venerina aspekta (Venera trigon Saturn, sekstil Jupiter) Sunce će napraviti kvadrat sa Saturnom, što će aktivirati mnoge karijeriste, probuditi njihovu ambiciju i želju da se po svaku cijenu poslovno uzdignu.

 

Međutim, nekad uspjeh ne dolazi kako vi to planirate, nego onako kako i kada treba pa zato ovaj aspekt mnoge može potrošiti, oduzeti im elan i energiju koju bi mogli iskoristiti na mnogo produktivniji i bolji način. Jedna od tih stvari je posvetiti se nekome koga volite ili onome tko bude zatražio pomoć od vas.

 

Možete se osjetiti da ste preopterećeni poslom, da vas poslovne obaveze pritiskaju i da šef od vas očekuje da u određenom roku završite sve zadatke, ali neće biti baš tako. Nekad nešto što „morate” možete zamijeniti nečim što „želite” i nitko vam neće zamjeriti i nitko vas zbog toga neće kazniti niti vam uskratiti beneficije koje vam sljeduju.

 

Sunce i Saturn često se odnose na karakter i raspoloženje koje vas može pratiti. Izbjegavajte osobe koje imaju krute i čvrste stavove, često to nisu ljudi koji prihvaćaju kompromise. Pored nezgodnih sugovornika, može vas čekati gužva i poteškoće u prometu, kao i zdravstveni problemi poput kostobolje, zubobolje ili glavobolje, zato se teških tema i još težih ljudi, klonite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3