NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (17. – 23. septembra): Nova ljubavna romansa za Lava, Jarca očekuje zanimljivo poznanstvo, Vodolija zaljubljena do ušiju…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (17. – 23. septembra): Nova ljubavna romansa za Lava, Jarca očekuje zanimljivo poznanstvo, Vodolija zaljubljena do ušiju…

16. rujna 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Fokusirani ste na sve druge osobe u vašem okruženju – porodicu, prijatelje, voljeno biće, a ponajmanje na sebe. Upravo zbog toga, ponedeljak i utorak su pogodni da se posvetite vlastitim željama.

 

Ako još uvek tragate za onom pravom osobom, sredina nedelje donosi neka nova, zanimljiva poznanstva. Potrudite se da budete na pravom mestu u pravo vreme i ne odbijajte ni jedan poziv za izlazak.

 

Pripadnici ovog znaka koji su se skrasili i uživaju u romantičnom odnosu, mogli bi da već u petak iznenade svog partnera jednim kraćim putovanjem. Nije toliko bitno gde ćete otići – važno je da uživate u samom putu i društvu osobe koja je pored vas.

 

 

VODOLIJA

Vaš ljubavni život se u ponedeljak pretvara u nešto izuzetno zanimljivo i zbog toga vam neće silaziti osmeh sa lica. Moguće je da osobu pored vas počnete da gledate sasvim novim očima i da se ponovo zaljubite u dugogodišnjeg partnera.

 

Ne dozvolite da bilo ko naruši vaš optimizam, pogotovo osobe iz vaše okoline koje nemaju sreće u ljubavi. U četvrtak i petak izbegavajte da drugima dosađujete pričama o vlastitoj sreći.

 

Za vikend ćete imati mnogo razloga da budete ponosni na voljeno biće. Te dane iskoristite za kraće putovanje ili posetu zajedničkim prijateljima.

 

 

RIBE

Na samom početku nedelje, stvari koje se tiču vašeg ljubavnog života rešavajte korak po korak. Najbitnije je da ne žurite. Ukoliko ste u dužoj, stabilnoj vezi, u zajedničkom vremenu sa voljenim bićem uživate tek za vikend.

 

Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri – preko radne nedelje okružite se prijateljima i porodicom. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje mnogo uzbudljivih susreta sa suprotnim polom.

 

Procenite ko vam od potencijalnih kandidata najviše odgovara i fokusirajte se isključivo na tu osobu. Potrebno je da uvedete malo organizacije u vaš ljubavni život, a vikend je idealan upravo za to.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4