Ljubavni horoskop: Koji TIP muškarca vam je SUĐEN?

Ljubavni horoskop: Koji TIP muškarca vam je SUĐEN?

17. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ako vam je Sunce ili Mars u Lavu:

Muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i karizmom vas uzbuđuje. On je velikodušan i ne boji se pokazati svoju nježnu stranu. On je posebno atraktivan ako je kreativan tip (glumac, umjetnik, glazbenik) ili lider na neki način. Sviđa vam se određena dramatičnost koju ima.

Budući da ste princeza, očekujete ​​da se ponaša kao što bi se ponašao romantičan princ. Želite muškarca koji vam se divi i koji vas hvali (i koji vas nikada kritizira). Ako vam pokazuje ovaj kraljevski tretman, budućnost s vama mu je osigurana.

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Djevici:

Vas privlači praktičan, pouzdan muškarac koji čvrsto stoji na zemlji, koji je inteligentan i dobro odgojen, posebno onaj koji je uredan i čist.

Kada upoznate nekog muškarca, vjerojatno ćete provjeriti njegovu odjeću, obuću (i pogledati jesu li mu nokti čisti).

Budući da ste perfekcionist, vi ste privučeni  muškarcem kojeg možete “popraviti” i učiniti da bude čak i više nego savršen.

Očekujete da se kulturno ponaša u javnosti, preferirajući da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu, zemaljsku stranu.

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Vagi:

Vi ste privučeni šarmantnim, pristojnim i elegantnim muškarcem koji dobro govori, pogotovo ako uz to dobro izgleda i dobro se odijeva. On uživa u druženju i cijeni kulturu i umjetnost.

Uzbuđuju vas romantične geste (cvijeće) ili ljepota (muškarac s odličnom stasom). To je ono što vas čini raspoloženima za ljubav i romantiku.

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Škorpionu:

Vas magnetski privlači muškarac koji se (poput vas) čini tajnovit, intenzivan, posebno ako izgleda moćno i opasno. Imate jaku volju, posesivni ste i volite kontrolu, stoga volite te iste osobine kod muškarca.

Vas emocionalno uzbuđuje romantična veza s nekim koga može angažirati u psihološkoj borbi za kontrolu koja može dovesti do duboke seksualne veze.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3