Bik – mesečni horoskop za novembar 2017.: Strastvena avantura i novčani dobitak!

Bik – mesečni horoskop za novembar 2017.: Strastvena avantura i novčani dobitak!

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

bik

Posao:

Dragi Bikovi,
Na početku meseca 3. novembra, Venera, vaš vladar pravi trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak na polju usluga, kao i da učvrstite odnose sa kolegama na poslu. U prvom delu meseca ćete biti angažovani na polju javnosti. Održavaćete intenzivne kontakte i sastanke sa poslovnim partnerima, učestvovaćete na raznim seminarima i prezentacijama u vezi onoga za šta ste stručni. 11. novembra će Saturn praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti neočekivana priznanja, a jedan vaš projekat će biti primećen i dobićete donacije ili ćete sklopiti povoljan ugovor o budućoj realizaciji.

 

U drugoj polovini novembra ćete imati dobar osećaj za konstruktivne akcije u pravom trenutku. vaša intuicija će biti pojačana u nalaženju adekvatnih poslovnih rešenja 16. u mesecu, zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Vaše kreativne sposobnosti će doći do izražaja, bićete dobro koncentrisani na ono što radite i to će vam omogućiti da postignete bolju stabilnost i zauzmete bolje pozicije. Vaši nadređeni će moći da se na vas oslone.

Merkur koji vlada vašim poljem novcem 5. novembra ulazi u znak Strelca gde je u izgonu i slab. To vas upozorava da izbegavate bilo kakve mahinacije sa novcem, podizanje kredita kao i veća zaduživanja. Budite pažljivi i u vezi većih finansijskih transakcija. 14. novembra će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i pravi nepovoljan uticaj na vaše tokove novca. Jedna saradnja će se pokazati neisplativom, a pojedini saradnici će se pokazati nepouzdanim, što će vas uvesti u gubitke.

 

Poboljšanja vas očekuju krajem meseca kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Uspećete da provedete u delo plan koji će dovesti do većih i stabilnih priliva novca.

Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u firmi koja se bavi odnosima sa javnošću. To može biti privremeni posao za početak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3