Bik – mesečni horoskop za novembar 2017.: Strastvena avantura i novčani dobitak!

Bik – mesečni horoskop za novembar 2017.: Strastvena avantura i novčani dobitak!

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete biti zaokupljeni raznim obavezama, što vam neće ostavljati dovoljno vremena i prostora da se posvetite jedno drugome. To neće negativno uticati na vašu vezu jer ćete moći jedno drugom da pružite podršku i razumevanje. Budite samo pažljivi da zbog obaveza ne zapostavite potpuno voljenu osobu.

19. novembra će Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva praviti kvadrat sa Plutonom. Nailazićete na ozbiljna neslaganja oko zajedničkih ciljeva, što može dovesti do konflikata. Kako biste to ublažili, neophodno je da budete spremni na dijalog. Krajem meseca ćete biti spremniji da tragate za rešenjem nesuglasica jer ćete imati više vremena i volje.

 

 

Ako ste slobodni:

Pojačaće se vaša strastvenost zahvaljujući ulasku Venere, vašeg vladara u Škorpiona i u vaše polje ljubavi. Bićete više zainteresovani za vođenje ljubavi i avanture, nego što će vas privlačiti mogućnost da uđete u ozbiljnu vezu na duže staze. Privući će vas osoba koja će vam delovati neodoljivo ali koja će u vama provocirati prejake strasti i koja će biti sklona da vam pravi ljubomorne scene ubrzo nakon što sa njom započnete avanturu. Ona će želeti više od avanture.

Stariji Bikovi će osećati pojačanu potrebu da započnu vezu u kojoj bi se konačno skrasili. To vam neće biti lako jer osoba koja vas privlači neće želeti ozbiljnu vezu, već samo  zabavu i ništa ozbiljnije. Vama to neće odgovarati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3