NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP (30.10.- 6.11.): Blizancima stiže veliki dobitak, Ribe sve bliže plamenu strasti, Raka očekuje bura dešavanja u ljubavi..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP (30.10.- 6.11.): Blizancima stiže veliki dobitak, Ribe sve bliže plamenu strasti, Raka očekuje bura dešavanja u ljubavi..

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

RAK
Hrana
U ovim danima moguća je povećana potreba za dobrim, sočnim zalogajem. Neki od vas neće moći da odole ni slatkišima, pa lako mogu nabaciti na sebe par kilograma. I vašem je znaku potrebno dosta tečnosti u ovim danima.

 

Ljubav
Slobodnim Rakovima u ovoj sedmici stoji više udvarača i sigurno je da će se makar dve ili tri osobe motati oko vas, pokušavajući da vas smuvaju. Pošto ste vi u periodu kada ste prosto željni pažnje, ali i fizičkog dodira, itekako je moguće da ćete se uplesti u neki odnos. Samo nemojte baš da odete u neku priču koja je zasnovana isključivo na strasnom elementu. U prevodu – bilo bi bolje da birate razumom, a ne čulima, ali da li ćete to biti u stanju ili ne, to ćemo još videti….

U emotivnim i bračnim vezama u ovoj nedelji stoji koktel dešavanja. Red nekih finih, red ne baš toliko slatkih situacija. U ovim prvim uživajte, ove druge gledajte ili da izbegnete, ili da kontrolišete, ili da makar u tim trenucima ne nanesete trajniju štetu odnosu sa voljenom osobom.

 

Posao
Pošto je vaš vladar u ovoj nedelji u fazi pred pun Mesec, imaćete više energije nego inače, pa je pravi trenutak da se maksimalno posvetite onim ciljevima koji su vam bitni. Neki od vas mogu baš u ovim
danima ozbiljno prionuti na pokretanje privatnih poslova. Oni koji su već privatnici, imaće dobre poslovne mogućnosti i šansu da ostvare jaču poslovnu saradnju. Ako ste u prethodnom periodu imali neke haotične situacije na radnom mestu, ove sedmice se ove napetosti i konfuzija privode kraju.

 

Novac
Nešto stabilniji prilivi u ovim danima. Takođe, oni koji su razmišljali o uzimanju kredita ili o refinansiranju postojećih dugova, mogu sada pokrenuti proces sa bankama.

 

Zdravlje
Pored povećanog apetita koji će biti prisutan u ovim danima, Rakovi bi trebali da obrate pažnju i na stanje štitne žlezde. Starijima – problemi sa radom jetre, nakupljanje tečnosti u organizmu.

 

 

LAV
Hrana
Pošto je u ovoj sedmici aktuelan pun Mesec u znaku Bika, Lavovi bi mogli da se konačno pokrenu i shvate da je neophodno da uvedu neke promene u svoj način ishrane. Na to vas može „naterati“ i to što ćete se osećati teško, naduveno, bez energije.

 

Ljubav
Ako ste slobodni, sigurno je da vam je u ovim danima zanimljivo. Već su oko vas neke interesantne osobe, a sigurno je da u ovoj sedmici možete upoznati i druge, koje će takođe da ostave jak utisak na vas. Mnogo toga vam se dešava, sa mnogo osoba ste u kontaktu, sada je samo potrebno da od svega ovoga pametno „proberete“. Ne vodite se samo impulsima, uključite malo i mozak. Nekima od vas trenutno je najzanimljivija osoba koju su upoznali preko posla ili preko nekog od kolega. Tu se slažem sa vama, moguće je da je to neko ko je baš pravi za vas.

Što se tiče Lavova u emotivnim i bračnim vezama, sa nešto više razumevanja sa vaše strane sada sa partnerom sve može funkcionisati dosta korektno. Malo smanjite ljubomoru i posesivnost i ne budite povremeno baš toliko naporni…..

 

Posao
Za pametne i strpljive Lavove, ovo može biti fenomenalna poslovna nedelja. Za one druge, one koji žure i koji smatraju da su najpametniji na svetu – imam jedan savet – nemojte da u poslednjem trenutku zabrljate nešto oko čega ste se dugo trudili. Ne jurite i ne žurite, ne pritiskajte i ne skačite ljudima po živcima…..Sa malo truda ovaj vam period može doneti dobre rezultate, čak bolje od onih koje ste očekivali. Dobar je momenat da oni koji su nezaposleni budu aktivniji i potraže nešto za sebe.

 

Novac
Neki jači troškovi su tu ove sedmice, ali ćete uspevati i da ih držite pod kontrolom, a i prilivi će biti više nego dovoljni da sve pokriju….

 

Zdravlje
Bilo bi dobro da više vremena provodite na svežem vazduhu i u fizičkim aktivnostima. Kod starijih Lavova – bolovi u nogama ili lumbalnom delu kičme.

 

 

 

DEVICA
Hrana
Vaša će ishrana u ovoj nedelji u potpunosti zavisiti od vašeg raspoloženja, a pošto će ono biti jako promenljivo, jasno vam je da ste u danima kada ćete ići iz krajnosti u krajnost. Osećaj treperenja u želucu koji izazivaju ljubavni leptirići ne može se „ugušiti“ hranom, zar ne?

 

Ljubav
Osećate da se u vama dešavaju velike promene. Posle nekog dužeg vremenskog perioda u vama je sve živo, sve gori, komeša se. Ovo je divna situacija ukoliko ste slobodni, a ovi su osećaji izazvani osobom sa kojom ste non stop u kontaktu i sa kojom ste se maksimalno povezali. Trenutak otpočinjanja odnosa je u ovoj sedmici, pa neka vam je sa srećom. Međutim, ukoliko osećate sve ovo gore napisano prema nekome, a već imate ozbiljnog emotivnog partnera, e onda smo u problemu….mislim, vi ste u problemu. Sada je pravi trenutak da se opasuljite i razmislite da li ćete ići dalje ili ne, jer nemate još mnogo vremena za izbor i odluku…..

Vodite se ovim savetom – već sada osećate da ste jako privučeni, zamislite koliko bi to privlačenje tek bilo ako bi došlo do fizičkog kontakta….možda je bolje da se ne igrate….

 

Posao
U prvim danima ove sedmice može biti nekih nesporazuma, nerazumevanja, pa samim tim i odlaganja dogovora ili situacija koje su vam važne. Ipak, sve ovo je prolaznog karaktera i ne treba odmah dizati paniku niti povlačiti neke nepotrebne poteze. Možda su neke osobe komplikovanije nego što ste to mislili, pa ćete morati više da se prilagodite i popustite, ali sve ovo vas itekako vodi ka mogućnosti dobrih dogovora i poslovnih poteza. Neki od vas vode i tajne pregovore, i traže svoju priliku….

 

Novac
Imate mogućnosti za dodatna poslovna angažovanja, pa samim tim i za prilive od istih. Takođe, velika je šansa da ćete naplatiti novac koji vam je neko ostao dužan.

 

Zdravlje
Potrebno je nešto više opreza u saobraćaju, ali i prilikom fizičkih aktivnosti. Mlađe Device su sklone prehladama u ovom periodu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4