NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP (30.10.- 6.11.): Blizancima stiže veliki dobitak, Ribe sve bliže plamenu strasti, Raka očekuje bura dešavanja u ljubavi..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP (30.10.- 6.11.): Blizancima stiže veliki dobitak, Ribe sve bliže plamenu strasti, Raka očekuje bura dešavanja u ljubavi..

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

JARAC
Hrana
Ovo je odlična sedmica da se zapitate šta možete uraditi za sebe, za svoj organizam i poboljšanje života. Ako ništa drugo, makar jačajte svoj imunitet, a predlog za vas je da što češće pijete čajeve od đumbira, ili da ga makar koristite kao začin u ishrani.

 

Ljubav
Emotivne prilike idu preko poslovnog segmenta, ili vas sa nekom zanimljivom osobom mogu upoznati prijatelji, prilikom izlaska. U periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače i privući ćete i poglede i osmehe suprotnog pola. Biće vam vrlo zanimljiva jedna osoba koja je jako komunikativna i sa kojom možete da pričate satima….

Što se Jarčeva u emotivnim i bračnim vezama tiče, dokle god ste vi i partner fer jedno prema drugom, sve će funkcionisati bez većih problema. Ono što se u ovom trenutku može postaviti kao prepreka jeste mogućnost vaše komunikacije sa nekom osobom koju već izvesno vreme poznajete, a sa kojom se sada otvaraju mogućnosti za više kontakata. Dokle god je ovo samo na nivou priče, sve je u redu, ali pazite da ne pređete neke granice….

 

Posao
Imate osećaj da se sve oko vas ubrzava, da se dešavaju promene maltene na dnevnoj bazi, da nekako sve više i više postajete okupirani poslom. Obzirom na sve ono što je iza vas, ovo je odlično, zar ne?
U vašem polju karijere se nalaze Venera i Mars, obe planete u dobrom aspektu na vašeg vladara Saturna, što govori da sada možete zaista napraviti i jake dogovore i velike promene, ali da ćete morati da budete uporni, pametni i da dobro analizirate sve situacije. Ne brinite o konkurenciji, ona je daleko iza vas.

 

Novac
Jednim delom ste mirniji po pitanju novca, ali se trudite da u drugom delu sedmice ne izgubite neke pare kroz rizične poteze. Budite zadovoljni onim što imate.

 

Zdravlje
Ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema sa jetrom, žuči ili žlezdama sa unutrašnjim lučenjem kod starijih Jarčeva, sada se ovo dovodi u normalu. Generalno gledano, dobro ste.

 

 

 

VODOLIJA
Hrana
I dalje će sve ono što je slatko biti vaša bolna tačka i mesto iskušenja. Koliko god se trudite da budete karakter, toliko povremeno popustite sami sebi i navalite na slatke zalogaje. Mi savetujemo da umesto toga birate voće i voćne salate, ili ako ništa drugo – crnu čokoladu.

 

Ljubav
Venera u toku ove sedmice pravi aspekte sa oba vaša vladara, sekstil sa Saturnom i opoziciju sa Uranom, pa je više nego izvesno da će ljubavna dešavanja funkcionisati promenljivo. Neki od vas se mogu ohladiti od jedne simpatije i iznenada se zaljubiti u nekog drugog. Neke će Vodolije pak posle dugog čekanja konačno uspeti da „pomute pamet“ osobi koja im se dopada. Ima i onih koji će uleteti u avanturu sa osobom koja je nešto dalje od njih ili sa kojom imaju razliku u godinama. Izbora koliko god hoćeš, i jedino je sigurno da će biti zanimljivo….bar ove nedelje, a za posledice ćemo da vidimo….

Vodolije u emotivnim i bračnim vezama trenutno su „ni tamo ni ovamo“ sa voljenom osobom. Nešto ste se odaljili jedno od drugog, a moguće je i da su vam mešanja sa strane pokvarila odnos…

 

Posao
Polje karijere jeste puno, ali je vladar ovog polja trenutno u nepovoljnoj poziciji i u polju planova, pa je itekako moguće da sve ono što ste želeli da pokrenete ili uradite ostane, bar za sada, samo na željama. Čini mi se da nije pravi trenutak za neke konkretnije poslovne poteze, jer će oni ili dati polovične rezultate ili ćete se susresti sa onim čuvenim – ne može sada, biće u narednom periodu. No, vaše je da radite i da pokušavate, a videćemo koliko će vam ovo doneti pravih, konkretnih rezultata.

 

Novac
U jednom trenutku pare trče prema vama, a već u sledećem vam se izvlače iz džepova. U prevodu – promenljiva finansijska nedelja. Bez nekih rizičnih poteza, osim ako niste spremni i na gubitak….

 

Zdravlje
Problemi sa žlezdama, a kod starijih pripadnika znaka – moguće su i tegobe sa bubrezima. Kod nekih od vas mogu se javiti i promene na koži, osip ili alergije.

 

 

 

RIBE
Hrana
Ako hoćete da me poslušate, ove sedmice neka češće na vašem stolu bude riba – naročito pastrmka, skuša, oslić – riba koja je manje masna. Takođe, preporuka je da se okrećete voću umesto slatkišima, koje povremeno zaista konzumirate u neumerenim količinama.

 

Ljubav
U vašem polju okoline, komšiluka, kontakata, komunikacije, kraćih putovanja – ove se sedmice dešava pun Mesec, što će nekima od vas doneti velike mogućnosti za kontakte sa novim i zanimljivim osobama sa kojima ćete se skopčati na prvu loptu….a sa kojima biste i poželeli malo strasti….Takođe, nekima od vas ovo će označiti susret, i to najpre seksualne prirode, sa bivšim emotivnim partnerom. Polje strasti je jako aktivirano u ovom periodu, pa nije ni čudo što ćete najpre funkcionisati kroz ovaj element….

Ribe u emotivnim i bračnim vezama mogu u ovom periodu biti ljubomornije nego inače, a osećaće isto to i od strane voljene osobe. Kao da se odjednom u oboma probudila potreba za posesivnošću i često ćete razmišljati o iskrenosti druge strane. Sve je to ok, dokle god ne preterujete, ni jedno ni drugo….

 

Posao
U ovoj nedelji, naročito u njenom drugom delu, uspećete da pokrenete neke priče i planove koji su već duže u vašim mislima. Ipak, nemojte žuriti ni juriti, dobro razmislite o svakom potezu, izanalizirajte ga i ako je potrebno – promenite svoj pristup. Ovo vam govorim iz razloga što samo delimično sada vidite u kom pravcu trebate delati, potrebno vam je da vam neko da nove uvide, smernice, da vas podrži ili vam da savet. Zato bi bilo dobro da pažljivo pratite sve što se dešava oko vas i ne jurite nigde…

 

Novac
Neki troškovi vam idu na samom početku i pred kraj ove sedmice. Ako ste planirali da uzmete kredit, još jednom razmislite da li vam je on zaista potreban…

 

Zdravlje
Kod mlađe generacije moguć je osećaj težine, nadutosti, povremeno energetski padovi. Stariji bi trebali da obrate pažnju na pritisak.

 

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4