NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (30.10.- 6. 11.): Vodoliju će privući zauzeta osoba, Ovan u ljubavnom zanosu, Raka očekuje prelep period…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (30.10.- 6. 11.): Vodoliju će privući zauzeta osoba, Ovan u ljubavnom zanosu, Raka očekuje prelep period…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

RAK

Nikad ništa u životu ne može biti baš savršeno, zato se nemojte nervirati što će, i pored generalno gledano dobrog odnosa s partnerom, povremeno biti nekih zastoja ili problema. To su sve normalne, životne stvari koje se mogu rešiti na dnevnoj bazi, zato nemojte trošiti svoje živce zbog njih. Osmeh na lice, po koja lepa reč da vas i voljenu osobu uskladi i izbalansira, i idemo dalje… Više izlazite zajedno, više se bavite nekim aktivnostima koje oboma prijaju i na taj način ublažite nemirne dane, kojih će i u ovoj sedmici povremeno biti.

 

Slobodni Rakovi su u zaista lepom periodu. Ima tu dobrog raspoloženja, ima zanimljivih priča i još zanimljivijih osoba oko vas. Uživajte u svemu što se dešava, dajte sebi malo na volju i opustite se.

 

 

LAV

Sunce, vaš vladar, prelazi u znak Škorpije i vaše polje doma i porodice. Momenat je odličan da se s voljenom osobom ili bračnim partnerom krene u suštinske promene, da se raščiste problemi i sve ono što je loše istera na čistac. No, morate razumeti da ovo ne znači da samo partner mora da se menja, moraćete i vi, a taj detalj vam baš i neće odgovarati. Topao savet – nemojte isterivati svoju volju i biti isključivi, imati vi oho-ho svojih mana, iako to ne želite da priznate. Partnerstvo je – ti i ja se dogovaramo, a ne – ti se menjaš i radiš ono što ti ja kažem. Razmislite malo o tome.

 

Što se slobodnih Lavova tiče, mnogo fine komunikacije i susreta, ali kao da ostajete jednim delom „imuni“ na osobe koje se pojavljuju u vašem životu.

 

 

DEVICA

Mars je izašao iz vašeg znaka, pa ulazite u period u kojem nećete praviti mnogo grešaka u emotivnim ili bračnim vezama. Vi ste neuporedivo mirniji i sabraniji, staloženiji, a i voljena osoba je u istom fazonu, pa sada zajedničkim snagama lako može biti kompromisa i sklada. Spremni ste da razgovarate i o nekim temama koje ste do sada preskakali, pa je samim tim ovo odličan trenutak da se pokrenu pitanja koja su bitna za budućnost vašeg odnosa. Neki od vas razgovaraće čak i o prinovama, a naš savet je – pređite s reči na dela!

 

Slobodne Device su zanesene osobom koja nije u njihovoj blizini. Komunikacija je sadržajna, duboka, inspirativna i vi jedva čekate da dođe do susreta koji je nagovešten, ako ne u drugom delu ove nedelje, a ono u sledećoj.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4