NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (30.10.- 6. 11.): Vodoliju će privući zauzeta osoba, Ovan u ljubavnom zanosu, Raka očekuje prelep period…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (30.10.- 6. 11.): Vodoliju će privući zauzeta osoba, Ovan u ljubavnom zanosu, Raka očekuje prelep period…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Stvari u vašim emotivnim vezama ili bračnim zajednicama funkcionišu dosta dobro. Još samo da se vi malo opustite, zaboravite na neke prošle probleme i da počnete zaista da uživate u onome što se dešava. Neke od vas nervira što su u ovom periodu emotivniji nego inače – nije emocija bauk i vi niste slabi ako voljenom biću pokažete koliko vam je stalo do njega… U prevodu – vreme je da se posvetite svom partneru i povežete na mnogo dubljem nivou.

 

Ukoliko ste slobodni, evo do polovine sedmice nečije ponude ili poziva za izlazak. Nemojte da mi se nećkate, da razmišljate previše, nego prihvatajte i spremite se da se opustite i uživate u zanimljivoj komunikaciji i dobrom kontaktu sa ovom osobom.

 

 

VODOLIJA

Posle vrlo napete prethodne nedelje, Vodolijama koje su u emotivnim ili bračnim vezama u ovom periodu stoje velike mogućnosti da dođe do smirenja i stabilizacije. Naravno, „odjeci“ prethodnih dešavanja još uvek su dosta jaki početkom sedmice, pa je potrebno da u tim danima otvoreno porazgovarate i kažete jedno drugom šta vas najviše muči i boli po pitanju vašeg odnosa. Iako će situacija na početku izgledati kao maltene nerešiva, i sami ćete biti iznenađeni brzinom dešavanja koja vas vode ka poboljšanju. Smirenje do kraja perioda.

 

Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, posredstvom prijatelja upoznajete osobu koja će na vas ostaviti jak utisak. Problem je samo u tome što je ova osoba možda malčice zauzeta…

 

 

RIBE

Kažite – aleluja! Mars je konačno izašao iz vašeg polja partnerstava, pa će Ribe u emotivnim vezama i brakovima početi lakše da dišu i osetiti veliko rasterećenje. Kompromis je sada maltene pitanje dana, samo je potrebno da oboje krenete prema njemu. Vladar partnerskih odnosa Merkur u dobrom je aspektu s Neptunom iz vašeg polja ličnosti, pa ćete vi i voljeno biće možda pokrenuti neke planove o kojima ste dugo razmišljali. Ako ništa drugo – oboje ćete biti sentimentalniji, mekši, nežniji, romantičniji.

 

Slobodne Ribe ostvarile su komunikaciju sa jednom osobom preko prijatelja. Doduše, moguće je da je ovo neko ko trenutno nije u vašem gradu, pa se sve svodi na dopisivanje, kuckanje, četovanje. No, to nije razlog da u svemu ovome ne uživate.

 

 

kurir.rs

Stranice: 1 2 3 4