MESEČNI HOROSKOP ROMANSI I STRASTI: Ljubavni horoskop za novembar 2017. godine

MESEČNI HOROSKOP ROMANSI I STRASTI: Ljubavni horoskop za novembar 2017. godine

31. listopada 2017. 0 By Admin 1

 

RAK – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovde sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu doneti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisećati se sa smeškom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu.

 

Lav čeka uzbuđenja i strastvene doživljaje

S druge strane, tranziti tokom novembra 2017. godine povoljni su za proširenje porodice i decu.

 

 

LAV – novembar 2017.

Smešten u kući erotike tokom novembra 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentisanju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi da izgubi glavu. Strastvene događaje očekujte u poslednjoj dekadi meseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, novembar 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o porodici i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vredne predmete za dom. Kroz prve dve dekade meseca intiman život bolji je no ikada i osećaćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.

 

 

DEVICA – novembar 2017.

Pričanje i putovanje… uživanje i zabava! Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Device, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može doneti potvrdu ljubavi, veridbu, osećajne i iskrene poruke i uspešne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekog ko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli biste da nasednete na lažna obećanja ili biste vi mogli da obećate nešto što nije u dodiru sa stvarnošću. I još nešto jako važno: nemojte mešati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4