MALE TAJNE FLERTA: Ženski potezi koji muškarce čine NEOPISIVO LJUBOMORNIM!

MALE TAJNE FLERTA: Ženski potezi koji muškarce čine NEOPISIVO LJUBOMORNIM!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Psiholozi se slažu da je nesigurnost jedan od najčešćih uzroka ljubomore – kako u same sebe, partnera tako i u vezu uopšte. Bez obzira koliko je muškarac pun samopouzdanja, neki „klasični“ potezi žena u njemu će probuditi „posesivnog“ Kristijana Greja.

 

Žene sa ovim osobinama su puno uspešnije u ljubavi i poslu!

 

1. Flertovnje s drugim muškarcima

Igranje kosom i pučenje usana samo su deo dobro poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Flert može biti posve bezopasan čin pitome zabave, ali ponašate li se ovako s muškarcima na nekom događanju pred partnerom, imajte na umu da njemu neće biti drago.

 

 

2. Smejanje tuđim šalama

Ako je nešto smešno, vi ćete se nasmejati, i to je posve normalna reakcija. Možda ne razmišljate da li u šaluispričao muškarac ili žena, vaš partner će zasigurno primetiti pol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate jednim od kvaliteta kod jačeg pola.

 

 

3. Obožavanje muških zvezdi

Vašim prijateljicama verovatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžericu dok govorite o Njuu Džekmanu ili Džerardu Batleru, ali vaš partner ne želi da sluša hvalospeve o drugim muškarcima bez obzira na to što žive na drugom kraju sveta.

 

 

4. Spominjanje muških kolega

On želi da čuju detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju sa: „Ivan je danas ispričao tako dobar vic”. Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svetlu, govorite njihova puna imena, ili kažite Ivan s posla i tako smanjite intenzitet „prisnosti“.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3