Astrološke prognoze za novembar: Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na videlo!

Astrološke prognoze za novembar: Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na videlo!

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Po svemu sudeći, novembar će biti pravi škorpionski mesec. Jupiter je prelaskom u ovaj znak skrenuo fokus na Škorpije, a obzirom da će kroz njihovo polje ličnosti tranzitirati Sunce, Merkur i Venera, jasno nam je šta nas čeka – mnogo strasti, mnogo intenzivnih dešavanja, mnogo izlazaka tajni na videlo, mnogo nekih drastičnih situacija u koje nas život dovodi da bi nam u poslednjem trenutku bila pružena ruka spasa. Mnogo onih varijanti – od raja do pakla i nazad….

 

 

Da krenemo redom. Dakle, na samom početku meseca – Jupiter, Sunce i Merkur nalaze se u znaku Škorpije. Saturn je u Strelcu (ne zaboravite da tokom decembra prelazi u znak Jarca – ala će se Strelčevi obradovati da mu vide leđa, zar ne?), Pluton se nalazi u znaku Jarca. Retrogradni Neptun je u Ribama, retrogradni Uran u Ovnu, a u znaku Vage nalaze se Mars i Venera. Jedna planeta tokom novembra menja kretanje, a to je Neptun, koji iz retrogradnog prelazi u direktan hod….

 

 

4-og novembra imamo pun Mesec u znaku Bika, u znaku svoje egzaltacije. Situacije koje kulminiraju biće vezane prvenstveno za materijalno-finansijski segment, ali i za sve ono što smatramo ličnim vrednostima u svom životu. Ovo su dani naglašenog hedonizma i potrebe da kroz fizički dodir iskažemo emocije…ili ako tih emocija baš i nema – biće nam potrebna strast…i to u velikim količinama..Obzirom da baš na taj dan imamo i opoziciju Venere i Urana, izgleda mi da će biti nekih finih (i manje finih) avanturica na sve strane…. 

 

 

U noći između 5-og i 6-og novembra, Merkur prelazi u znak Strelca. Iako njegova pozicija ovde baš i nije najjača i najbolja, period u kojem je on u ovom znaku može doneti jačanje konekcija sa inostranstvom, ali i lakše prilike onima koji uče i studiraju. U svakom slučaju, potreba za proširenjem, ekspanzijom i jačanjem znanja.

 

 

Odmah za Merkurom, 7-og novembra i Venera prelazi u znak Škorpije. I njena pozicija u Škorpiji je takođe loša, ali pošto se nalazi u Marsovoj vlasti, a Mars je u Venerinom znaku – Vagi, ovo će dobrim delom biti ublaženo. Međutim, koliko god da to ublažavanje bude na snazi, poenta je da ulazimo u period sa jakim strastima i naglašenom požudom. 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2