Astrološke prognoze za novembar: Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na videlo!

Astrološke prognoze za novembar: Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na videlo!

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

18-og novembra imamo mlad Mesec u Škorpiji. Ionako se sve tokom ovog novembra vrti oko Škorpija, pa očigledno ni mlad Mesec ne može da ih mimoiđe.

 

Pošto uvek označava početak i nov životni ciklus, a nalazi se u znaku koji vlada tajnama, krajnostima, strastima i tuđim novcem, evidentno je da će ovo biti neki mnogo zanimljivi novi počeci….Videćemo na kakvu će ovo poslovno – emotivnu lepotu da izađe….

 

 

22-og novembra Neptun kreće direktnim hodom. Sve one zablude, nejasnoće, čudne situacije kroz koje smo morali da prođemo u prethodnim mesecima, sada su pri svom kraju. Idemo polako ka raščišćavanju onoga što nas je do sada opterećivalo…Takođe ovog dana i Sunce prelazi u znak Strelca, počinje vladavina ovog znaka koja će obeležiti period od narednih mesec dana. 

 

 

Kao što vidite i sami, malo nekih važnijih dešavanja, ali prilično intenzivan mesec. Naglašene će biti promene u poslovnim saradnjama, dok će se u emotivnom delu sve vrteti oko isključivosti i strasti.

 

 

Obzirom da u novembru imamo i srećnu konjukciju Jupitera i Venere u znaku Škorpije, neki od nas se u tom periodu mogu prilično finansijski „ovajditi“, ali i zaljubiti tako da ne znaju gde udaraju…

 

 

Srećan vam ulazak u novembar mesec! 

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Stranice: 1 2