VODA ODAJE TAJNU TVOJE DUŠE! Odaberi jednu SLIKU i saznaj šta ti BUDUĆNOST DONOSI

VODA ODAJE TAJNU TVOJE DUŠE! Odaberi jednu SLIKU i saznaj šta ti BUDUĆNOST DONOSI

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vodena površina kojom ste najviše privučeni otkriva zapanjujuće tajne o vama…

Voda je medij vezan za naš psiho-emociotivni sklop i sfere nesvesnog.

Voda je čisto, izvorno znanje, inteligentna sila koja je sama po sebi pasivna sve dok ne dođe u kontakt s određenim informacijskim poljem, gde počinje da se ponaša u skladu s primljenom informacijom.

 

Od pamtiveka se voda koristi za čišćenje i otpuštanje nečistoća, kao i u raznim ritualima duhovnog lečenja i iscjeljivanja u kojima se vodi predaje “da odnese urok” ili se na vodu “stavljaju” razne molitve, zapisi i sl. Ta voda se koristi za piće, kupanje ili čišćenje prostora, – piše atma.hr.

 

Kada smo depresivni i napeti, okupamo se u moru, jezeru, reci ili ležimo u kadi punoj vode i osećamo kako napetost popušta. Većina nas, idealan odmor zamišlja negde na moru, skoro je nezamisliv odmor bez vode… Boraveći u morskoj vodi, otpustimo i zaboravimo sve probleme, osećamo se jako prijatno i opušteno.

 

Voda je medij oslobađanja, otpuštanja. Ona se ne bori, ne odupire, već usvaja, prihvata, prilagođava se. Pogledajmo kapljicu vode, ona se ničemu ne odupire, već jednostavno teče i spaja s drugim kapljicama, tvoreći okean. Ona se prepušta i tako sebi produžava život.

Odaberite sliku vodene površinekoja vas najviše privlači:

 

Maleno jezero / bara

 

Privučenost malim jezercem otkriva osobu koja voli mir, spokojna je i često introvertna. Pronalazite radost u malim stvarima u životu; ono što neki mogu smatrati beznačajnim – bubamara koja puzi, šarena ruža, predivan izlazak sunca – vi smatrate izvanrednim i lepim.

 

Ne volite užurbanost ni ružno ponašanje i zato se klonite dramatičnih scena i haosa. Cenite tišinu, udobnost i mir.

Imate nežan duh koji privlači ljude i zračite iskrenošću i istinom, što vaši prijatelju veoma cene. Možda niste najglasniji, ali ste strastveni, jaki i puni emocija.

 

Odabir malog jezera – simbola doma, spokoja i tradicije – označava da će se vaša porodica ili dom uskoro proširiti. To može doći u obliku rođenja, usvajanja ili širenja imovine/nekretnine i može doći na dve noge ili četiri. Bez obzira na oblik, vaš život će obogatiti neki novi život i uzbuđenje.

 

 

Ledene vode

 

Odabir vode ledenog glečera otkriva hrabru, moćnu i ponekad tajanstvenu ličnost. Vi ste jaki i očaravajući što vas čini rođenim vođom. Bez obzira što se događa, uvek zapažate sitne detalje koje drugi previde. Imate jake instinkte i izvrsno procenjujete karakter drugih, stoga ljudi cene vaše mišljenje i intuiciju te im uvek veruju.

 

Budući da uživate u učenju novih stvari i novim iskustvima, uvek ste u centru pažnje na zabavama, putovanjima i druženjima. Sa vama se računa na dobro smejanje i osmeh. Cenite vernost, iskrenost i integritet, a ako date obećanje uvek ga se držite.

 

Odabir ledenih voda – simbola stabilnosti, dubine i avanture – otkriva da ćete se uskoro naći pred izazovom u pozitivnom smislu koji nosi sa sobom nagradu. Možete oklevati uplesti se u ovu potragu, ali imajte vere u svoje sposobnosti. Naučićete nešto neverovatno o sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3