HOROSKOP ZA VIKEND: Ako ovo uradite u nedelju imate šansu za sreću i uspeh (do 6. novembra 2017. godine)

HOROSKOP ZA VIKEND: Ako ovo uradite u nedelju imate šansu za sreću i uspeh (do 6. novembra 2017. godine)

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pun Mesec u subotu donosi isceljenje, a evo kako će na nas uticati čudesna Merkurova promena u nedelju!

 

Ovo je nedelja vrlo promenljiva i zahteva od nas da u svakom trenu budemo spremni za bilo šta, kaže astrolog Gregory Scott. Što nas očekuje tokom prvog vikenda u novembru?

 

U petak Mesec ulazi u znak Bika, dobijajući na uzemljenosti i stabilnosti. Mesec u Biku u opoziciji je s Jupiterom u Škorpiji – takav je Mesec više usredsređen na telesno blagostanje nego na emocije. Mesečev sekstil s Neptunom u Ribama daje intuitivnost i poruke, kako emocionalne tako i fizičke. “Kada ste zaista povezani sa svojim telom i emocionalnim stanjem, kada ste tako povezani sa sobom, postoji velik prostor za lični uvid i prilika da svoju ljubav delite s drugim ljudskim bićem”, kaže G. Scott.

 

Venera je u Vagi, u opoziciji s Uranom u Ovnu – tu je takođe vidljiv konflikt: Venera u Vagi puna je ljubavi i spremna na kompromis, dok Uran u Ovnu želi učiniti neobične i ekscentrične stvari na svoj način te neće dopustiti da ga iko spreči u takvim njegovim planovima. Mesec u Biku u opoziciji je i sa Suncem u Škorpiji, zato je na delu prekid s emocionalnim radom i razvojem pa je fokus na jednostavnim životnim stvarima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3