Pun Mjesec u Biku, ljubav na velikom testu- Najveći uticaj na Bika, Škorpiona, Vodenjaka i Lava!

Pun Mjesec u Biku, ljubav na velikom testu- Najveći uticaj na Bika, Škorpiona, Vodenjaka i Lava!

4. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vrlo je važno pod ovakvim utjecajima raditi na opuštanju, unutrašnjem miru. Kada je Mjesec u Biku onda ima više potrebe za ljenčarenjem, opuštanjem, pasivnošću, uživanjima, posebno u hrani i piću, kao i u senzualnim zadovoljstvima, ali kako je Venera u opoziciji s Uranom, to se baš i neće lako postići jer neočekivane promjene i neplanirane stvari su moguće, i one ne dozvoljavaju da se opustimo.

 

S druge strane upravo zbog tih iznenadnih promjena koje mogu donijeti uzbuđenje, bilo da je to vezano za kraj nečega (jer je Sunce u Škorpionu) – napetost će biti pojačana.

 

Najviše će utjecaj punog Mjeseca osjetiti Bikovi rođeni krajem travnja i početkom svibnja, oko 30.04 – 6.05. Zatim Škorpioni rođeni oko 02-07.11., Vodenjaci rođeni krajem siječnja i početkom veljače i Lavovi rođeni početkom kolovoza oko 03., 04. i 05.08.

 

Mjesec u Biku je dobar za privlačenje novca, a kako je u sekstilu s Neptunom u to trebate vjerovati, nadati se da ćete uspjeti. Rituali za privlačenje novca sada su posebno djelotvorni, jer je Pun Mjesec u znaku zarade, ali oni sada trebaju biti posebni, drugačiji, jer je Venera u opoziciji s Uranom.

 

Kristale koji donose mir i ljubav (kao što je rozenkvarc) je dobro nositi u periodu Punog Mjeseca u Biku. U noći 03. ili 04., operite kroz vodu kristale i stavite ih puniti na mjesečinu. Ujutro ih uzmite i nosite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3