Saturn u Strijelcu od 26. 10. 2017. do 24. 01. 2020.: Istina pobjeđuje laž, otkrivaju se najskrivenije tajne!

Saturn u Strijelcu od 26. 10. 2017. do 24. 01. 2020.: Istina pobjeđuje laž, otkrivaju se najskrivenije tajne!

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Saturn u Strijelcu uvest će potrebu da odgovorimo na dužnosti za uvođenjem reda u područje vjerovanja, religije, idealizma, prava (ili pravosuđa), edukacije i slično. Ovaj tranzit naglašava odanost i povratak izvornim vrijednostima, onakvim kakve one trebaju biti, a ne onima nametnutima od strane lažnih autoriteta.

 

Da bi se ostvarili takvi rezultati dogodit će se da se u područja višeg znanja (edukacije), religije, filozofije, pravosuđa, i drugdje, uvode osobe nižeg statusa koje bi se inače smatralo manje vrijednima. To je milost Saturna: brine se za bolesne, siromašne, obespravljene, marginalizirane, iskorištene i druge. Njima, Saturn u ovom tranzitu, daje pristup višem znanju i vrijednostima. Marginaliziranima se sada daje pristup elitizmu.

 

S druge strane odanost dogmama, krutim tradicijama ili ritualima koji se slijepo slijede ograničit će religijsko i filozofsko razumijevanje dubljih istina i svrhe. Svrha ovog tranzita je shvatiti razlog i istinsku namjenu rituala i tradicije.

 

Ovaj tranzit također donosi porast snage vođa lokalnih zajednica koji se odupiru tiraniji većih grupa i institucija. U tom smislu slijedi i povećani interes mnogih lokalnih zajednica za veća prava u lokalnoj samoupravi. No Saturn jedino traži povratak tradiciji i izvornim vrijednostima uspostavljenima u davnim vremenima. Svrha svih takvih događanja je ustvari sigurnost i stabilnost u edukaciji, religiji, raspodijeli vrijednosti i prava i ostalom.

 

Način na koji Saturn ostvaruje svoju svrhu je ograničavanje, te zbog toga u prvoj fazi govori o potrebi za odbacivanjem laži kako bi se konačno došlo do istine. Zato ovaj tranzit čak može prouzročiti i nestanak određenih tradicija ili otuđenje od religijskih korijena.

 

Dean Valentić/astroportal

Stranice: 1 2 3