OČI SU OGLEDALO DUŠE: Izaberite oko koje vas PRVO privuče i otkrijete vaše TAJNE ŽELJE I STRASTI

OČI SU OGLEDALO DUŠE: Izaberite oko koje vas PRVO privuče i otkrijete vaše TAJNE ŽELJE I STRASTI

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Oko je vrlo složeno, lijepo i privlačno. Oko simbolizira čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj osobnosti. Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu.

 

Čovjek je kompleksno biće. Javite nam vaš odabir i ako mislite da vas je ‘pogodio’ podijelite ovaj zabavan test i s drugima!

 

 

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi vjerujete da je bolje riskirati i ozlijediti se nego se zatvoriti od svijeta. Ne pokazujete svijetu svoje strahove ili nesigurnosti. Vjerujete da se vaši problemi trebaju rješavati privatno.

 

Pokušavate biti na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas liječi.

 

 

2. Duboko u sebi vi ste savjesni.

Vi ste tip osobe koja je uvijek želi ostaviti dobar dojam i učiniti pravu stvar. Vjerujete da vaši postupci imaju utjecaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svijetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bijede i nepravde, ali to držite za sebe.

 

Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete učiniti sa svojim vremenom na ovom planetu.

 

 

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu povijest koja još uvijek utječe na vas. Ne možete pobjeći od uvjerenja da je život nečija bolesna kozmička šala. Pokušavate pronaći svoj ​​mir gdje god možete. Ne pokazujete svijetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite pdijeliti s drugima. Vaš pogled na svijet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vrijeme.

 

Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3