ANĐEOSKA PORUKA! Tvoje IME otkriva ko ti je ANĐEO ČUVAR i kakvu PORUKU ima za TEBE!

ANĐEOSKA PORUKA! Tvoje IME otkriva ko ti je ANĐEO ČUVAR i kakvu PORUKU ima za TEBE!

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Anđeoski broj – 4: Haniel

Anđeo prihvaćanja koji je izuzetnom osjetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, vidio je u vama sposobnost da osjetite promjenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela utjecati na svoju okolinu. Ako je uspješna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lijek koji brzo djeluje i duša kao da će vam poletjeti.

 

Anđeoska poruka koju vam šapuće na uho: Tvoje osjetilo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

 

 

Anđeoski broj 5: Jophiel

Razboritost i strpljenje su najbitniji za iskusiti Jophielovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osjetiti. Anđela Jophiela možete prizvati tijekom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite. Čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, reći će vam da ako pristupite svemu s mirnoćom, tada nećete imati nedostižne želje, pokazat će Vam i put koji vodi naprijed.

 

Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

 

 

Anđeoski broj 6: Metatron

Metatron pomaže da u životu primijetite bitne stvari. Prema legendi je davno živio na zemlji kao čovjek i poslije smrti je postao Božji pomoćnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnost da sami precizno i sustavno napredujete u životu. Preko njega ćete lakše vidjeti stvari iz svijeta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako vas sile žele skrenuti s vašeg puta. Pomaže u organizaciji i da posvetite život pravoj stvari. Uostalom kao i svi, i Vi ste došli na ovaj svijet s nekom misijom.

 

Anđeoska poruka za Vas: uvijek se koncentrirajte na dragocjene stvari!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3