ANĐEOSKA PORUKA! Tvoje IME otkriva ko ti je ANĐEO ČUVAR i kakvu PORUKU ima za TEBE!

ANĐEOSKA PORUKA! Tvoje IME otkriva ko ti je ANĐEO ČUVAR i kakvu PORUKU ima za TEBE!

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Anđeoski broj 7: Mihael

On je mač protiv sile tame. Ni jedan anđeo nije sretan ako ne može spasiti Božju djecu. Ali nije on uvijek tako zastrašujući, često je svjetlost koja daje snagu, a naročito vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću. Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar vam ne može predstavljati prepreku.

 

Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe istjerate sve strahove i zamijenite ih tvrdom vjerom koja se usmjerava prema Bogu i u vašu sudbinsku misiju.

 

 

Anđeoski broj 8: Rafael

Vaš anđeo pomoćnik je nebeski iscjelitelj koji vam pomaže ne samo u fizičkim stvarima, nego Vas i blagoslivlja. Preko njega i vi doprinosite da ljudima u vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšate. Osobe kojima je broj imena 8 posjeduju sposobnost liječenja! Naravno, ne odnosi se na sve njih da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu te ispuniti svoje zemaljske obveze.

Zato Rafael ima poruku za vas: obrati pažnju na poruke svog organizma, hrani se zdravo, budi vegetarijanac da nikog živog ne ubijaš, bavi se fizičkom aktivnošću koliko god možeš!

 

 

Anđeoski broj 9: Uriel

Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezanom za vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslat će vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvjetljenja, s njim je najlakša anđeoska komunikacija. Dovoljno je upaliti jednu svijeću i zatvoriti oči i odmah vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad vas zarobe obveze, nazovite ga u pomoć i on će vas odvesti do Boga, do vašeg duhovnog centra.

 

Poruka za vas glasi: Nikada se ne plaši jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvijek pokazujem put do svjetla!

 

 

altertv.org 

Stranice: 1 2 3