HOROSKOP ZA VREME VENERE U ŠKORPIJI: Devica u začaranom krugu, za Blizance težak period, a OVOM znaku stiže VELIKA SREĆA U LJUBAVI

HOROSKOP ZA VREME VENERE U ŠKORPIJI: Devica u začaranom krugu, za Blizance težak period, a OVOM znaku stiže VELIKA SREĆA U LJUBAVI

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Planeta ljubavi Venera juče je ušla u znak Škorpije, ispunjen seksualnom energijom, a to za sve romantične odnose znači samo jedno – jak talas strasti i duboke povezanosti sa voljenom osobom.

 

 

Period u kom se planeta Venera nalazi u horoskopskom znaku Škorpije – a, to je od 07.11-01.12 – savršeno je vreme za zaljubljivanje, kažu astrolozi. U toku ovog perioda moći ćete da uspostavite najiskrenije i najdublje odnose sa osobom koja vas privlači ili koju volite. Pa ipak, Škorpija ima još neke karakteristike, koje i ovoga puta neće moći da sakrije.

 

Upravo zbog toga, tajne i sumnje za ovih skoro mesec dana, koliko se Venera nalazi u njoj, dovešće se do vrhunca. A, ženstvena Venera biće upravo ta koja će vam pomoći da otkrijete ono što želite. Dalje ćete morati sami.

 

 

OVAN

Ovom znaku predviđamo zaista uspešan period. Ljubavna energija biće na vrhuncu, a partner će biti i više nego voljan da vas isprati.

 

 

BIK

Konačno ćete dobiti podršku od partnera koju zaslužujete. Prepustite se dubokim razgovorima i iskrenim emocijama.

 

 

BLIZANCI

Čeka vas pomalo komplikovano razdoblje, jer će svi oko vas baš u vama videti nekoga ko ih razume.

 

No, ako se otvorite prema njima možda će vam se ukazati vrlo dobre prilike.

 

 

RAK

Bićete komunikativni i uvek u velikom krugu ljudi. Ne bi trebalo da vas plaše nova poznanstva – iskoristite ih.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3