HOROSKOP ZA VREME VENERE U ŠKORPIJI: Devica u začaranom krugu, za Blizance težak period, a OVOM znaku stiže VELIKA SREĆA U LJUBAVI

HOROSKOP ZA VREME VENERE U ŠKORPIJI: Devica u začaranom krugu, za Blizance težak period, a OVOM znaku stiže VELIKA SREĆA U LJUBAVI

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Posvetite se produbljivanju odnosa sa voljenom osobom. U ovom trenutku to je sve što ćete želeti, ali i što vam je neophodno.

 

 

VODOLIJA

Vodolije će biti izuzetno društvene i pojačanu želju za intimnošću ispoljiće prema svojim prijateljima.

 

 

RIBE

Vreme je da preispitate svoje stavove i težnje, a onda ćete znati šta vam je činiti. Ovo je savršen period da se pokrenete.

 

 

U svakom slučaju, svim znacima predstoji jedan vrlo bogat period i aktivno traganje za naklonošću, razumevanjem i ljubavnim momentima.

 

No, budite oprezni, jer nasuprot vernosti i posvećenosti kojima će vas Venera voditi, Škorpija vas lako može skrenuti na put ljubomore i nepoverenja, a na kraju i do kraha ljubavne veze.

 

Bez obzira na to kakvi su vam planovi za predstojeći period, potrebe i teme koje će vam se provlačiti kroz misli biće vezane za intimnost i samo intimnost.

 

Važno je da raščistite sa sobom, koje su zaista vaše želje, a onda zajedničim snagama sa svojim partnerom krenete u njihovo ostvarivanje.

 

Ako u tome ne uspete – raskid će biti neminovan.

 

 

dailyhoroscope.com

Stranice: 1 2 3