Mars u Vagi do 9. decembra: VRIJEME BURNIH LjUBAVI! Najviše izazova čeka OVE znakove!

Mars u Vagi do 9. decembra: VRIJEME BURNIH LjUBAVI! Najviše izazova čeka OVE znakove!

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Mars je “u padu” u znaku Vage, te je nemoguće da postigne svu svoju snagu, a ni hrabrost – barem ne u onom staromodnom, uvriježenom smislu.

 

 

Ovaj je Mars, skockan, fin, uglađen, namirisan, hrli u trgovačke centre trošiti novac na pomno odabrane odjevne predmete. On hodočasti po salonima za uljepšavanje, a umjesto muške borbe mačem ili šakama, on se bori češljem ili škarama, jer Mars u Vagi je i slika frizera.

 

Mars u Vagi nema snage, barem ne one sirove, Ovnovske, također, nedostaje mu prodornosti, odlučnosti, akcije i inicijative, osim kada se pojavi netko ljepši, mirisniji, uglađeniji, šarmantniji, omiljeniji. Tek tada mu se javlja potreba da se konkurencija nadjača u estetskom smislu.

 

I eto, baš u takvim, estetskim i umjetničkim sferama, ovaj Mars jedino može postići maksimum, pa umjesto neustrašivog ratnika i odlučnog, hrabrog borca, postaje vrhunski plesač, strastveni glazbenik, pjesnik oštrog pera ili vizažist, model, fotograf, pjevač… To mu je prirodno i lako, te mu otvara mu vrata javnosti, što je njegova istinska potreba. Marsu u Vagi trebaju pljesak i priznanje za profinjen stil i dobar ukus, ma o čemu se radilo.

 

Natalna pozicija Marsa u znaku Vage donosi sliku borbe kroz ljubavne, ali i sve ostale odnose jer je Vaga je zadužena za odnos, pokazuje na koji način surađujemo, koliko smo spremni na kompromise.

 

U vezama mu nedostaje diplomatičnosti, taktičnosti, profinjenosti, ljubaznosti, a često se nižu slike impulzivnosti, pretjerane nametljivosti, kratkog fitilja, netaktičnosti, svađe, a katkad i agresije koja ide iz slabosti ove pozicije. Akteri ovih scenarija su slabi (pasivno agresivni) muškarci i jake (otvoreno agresivne) žene.

 

Brak ili ljubavna zajednica uvjetovani su mu borbom, jer vlasnik ovog Marsa neprestano izaziva, provocira, potiče razne akcije, nema mira. Bitno je kretanje i pokretanje, akcija, građenje i rušenje, jer je to osnovna potreba Marsa. Sve se podnosi osim dosade, letargije, sporosti, mlakosti. A kad smo kod akcije i prvih koraka, nemojte računati da će ovaj Mars (muškarac, mladić) prvi učiniti neki konkretan potez, to ostavlja vama, drage djevojke i žene, tako da znate što vam je činiti – uloge su zamijenjene!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2