Mars u Vagi do 9. decembra: VRIJEME BURNIH LjUBAVI! Najviše izazova čeka OVE znakove!

Mars u Vagi do 9. decembra: VRIJEME BURNIH LjUBAVI! Najviše izazova čeka OVE znakove!

9. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

U sljedećih mjesec dana šepurenja kroz svoj opozitni znak, ovaj naricisoidni Mars nailazit će na razne izazove, ali i opasnosti koje će mu priuštiti dio ekipe iz univerzuma, a to su Uran i Pluton. Pa je sigurno da će u ovom razdoblju biti mnogo borbe, prije svega na ljubavnom planu, ali i umjetničkom, diplomatskom, političkom i pravnom.

 

Bit će sada svega. Svađa, prekida, ucjenjivanja, optuživanja, nemorala, ljubomore, rastava i to burnih, žestokih. Sve što je javno, sada je također na udaru Marsa, tako da svi oni čiji je posao povezan s javnošću, ali i ostali poslovi iz Vagine simbolike, mogu očekivati neugodnost i borbe, ali i nove početke, entuzijazam, oduševljenje, sve što je povezano s Marsom. Trebat će nam samo nešto više vremena da se odlučimo na koju stranu da krenemo.

 

Ovo su ženske grudi u službi oružja. Ovo je operacija grudi, plastični kirurg, ali i upala bubrega. Ovo je svađa ili tučnjava na izložbi, ili izložba oružja, ili izložba skulptura. Ovo je advokat, ovo je diplomatski rat, ovo je vođa i pokretač nekog zbora ili benda. Ovo je uništena slika, restauracija umjetnine, ovo je uništena ljepota, kakva god, pa eto nove, još bolje. Ovo je napadan, agresivni make up. Ovo je gruba, sirova umjetnost.

 

Simbolizira ovaj Mars i popravak ili gradnju balkona ili lopova koji ulazi u kuću preko terase. Ovo je provala u trgovinu nakita, umjetničku galeriju ili frizerski salon. Ovo je požar na koncertu, u parfumeriji ili u salonu za uljepšavanje, gdje su se za kosu počupale dvije djevojke. Ovo je vjernost uvjetovana snagom. Ovo je muškarac s cvijećem u rukama ili poklonom.

 

Ovo je slika gdje osmijeh, šarm, ljubaznost, potvrda i simpatije daju ovom Marsu snagu i vitalnost, stoga u ovom razdoblju vježbajte diplomaciju, zavođenje i fine manire, kao i umjetnost kao takvu. Važno je da se puno ne znojimo, jer sada nam je mrsko baviti se zahtjevnijim fizičkim radnjama – jedva obavljamo i svakodnevne poslove.

 

Mars vlada znakovima Ovna i Škorpiona, pa će ovaj aspekt najviše djelovati na njih, kao i na one kojima su Ovan ili Škorpion podznak. Mars će djelovati izazovno, ali i poticajno na Vage, Rakove, Jarčeve, Strijelce i Vodenjake.

 

 

Uranovo dijete

Stranice: 1 2