Srce, Misli, Duh ili Snovi: Ono što PRVO vidite na OVOJ slici – otkriva šta vas VODI KROZ ŽIVOT

Srce, Misli, Duh ili Snovi: Ono što PRVO vidite na OVOJ slici – otkriva šta vas VODI KROZ ŽIVOT

10. studenoga 2017. 0 By Admin 1

3. Drveće

Vas vodi vaš duh!

Ako je šuma sa svojim stablima prva stvar koju ste primijetili na ovoj slici, onda je vaša nesvjesna mračna strana više društveno orijentirana nego što bi to vjerojatno ikada priznali. Drveće uvijek u šumi komunicira međusobno na mnogo načina, više nego što možemo razumjeti.

 

Njihovi su korijeni međusobno povezani – odašilju i primaju signale jedni od drugih, informirajući jedno drugo o kiši i upozoravajući ih na sve opasnosti. Stabla razgovaraju i tako trebate i vi. Trebate se više povezati s drugima oko vas. Povežite se sa zemljom kroz uzemljenje.

 

Baš kao i stabla u šumi, svi smo povezani s Majkom prirodom. Ako joj se okrenemo, pomoći će nam da primimo radost i naklonost. U prošlosti ste bili povrijeđeni, ali nemojte dopustiti da ovo utječe na vas. Pronađite više prijatelja, izađite i koketirajte, smijte se, plačite i živite više! Vrijeme je za izražavanje svih tih snažnih emocija koje ste se skrivali. Što više iskusite, to ćete snažniji postati!

 

 

4. Mjesec

Vas vode vaši snovi!

Ako je prva stvar koju ste primijetili na ovoj slici relativno mali mjesec i njegove zvijezde, onda vjerojatno ne pripadate ovom svijetu.

 

Vi ste magična sila bajkovitog svijeta, dotaknuta duhovima i entitetima koji ne pripadaju našem carstvu. Vi ste među rijetkim koji su povezani s nevidljivim silama ovoga svijeta. U vašim snovima vas stalno posjećuju vile i anđeli koji vas savjetuju. Ti snovi stvaraju vašu sudbinu, znali vi to ili ne. Pokušajte zapisati svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihovu moć i da bolje razumijete sebe.

 

Pozovite vile i naučite kako ih pozvati u svom životu da postanete svjesniji svojih moći. S druge strane, pokušajte se povezati više s ovim svijetom jer će vam to pomoći u postizanju ravnoteže u vašem životu.

 

 

 

Stranice: 1 2