Venera je u Škorpionu, pred nama su DANI LJUBAVNOG RATA- Stiže naplata za grijehove, vraćaju se po oduzeto, oni čije su snove oteli

Venera je u Škorpionu, pred nama su DANI LJUBAVNOG RATA- Stiže naplata za grijehove, vraćaju se po oduzeto, oni čije su snove oteli

12. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Venera u znak Škorpiona je ušla 7. studenog i tu ostaje 26 dana, do 2. prosinca 2017. godine. Ovo će biti kratak i silovit put, koji će naša uvjerenja protresti do temelja. Period Venerinog boravka u Škorpionu obilježit će jake strasti, ljubomora, ali i potpuna emotivna predaja u odnosima.

 

 

Venera u znaku Škorpiona predstavlja ljubav u sjedištu surove borbe za preživljavanje, emocije pod opsadom i pokušaj da vežemo sve što se vezati da. Ono što se ne da, uzet ćemo na silu, prepad, kada se zainatimo nema zida koji neće popustiti, ni tvrdoglavog koji neće posustati.

 

Ovo je potreba za kontrolom, opsesija koja prožima sve pore bića, razarajući najprije svog vlasnika. Hranimo emociju koja nas ubija, polako, svakodnevno, kidajući dio po dio duše.

 

U prethodnim rečenicama vidimo samu srž Venere u Škorpionu, a njena pozicija unutar natalnog horoskopa će nam ispričati u kojoj mjeri će se navedeno manifestirati i u kojim periodima. Nosioci Venere u Škorpionu će nas savršeno dovesti do ekstaze u svim vrstama odnosa, ali nas nitko poput njih ne može ubosti u srce. Poput pauka, njihov poljubac je smrtonosan, kako za onog tko je predmet obožavanja, tako još više za njih same.

 

Ključna riječ za Veneru u Škorpionu je kontrola. Ona ne trpi odnos u kojem će se premišljati i glumiti nevinašce. Ovo je odlučna osoba, riješena da svim silama stigne do predmeta svoje želje. Gdje nema drame, nema ni ove Venere. Ona vas zavoli tek pošto osjeti opasnost po odnos.

 

Pomislite li na nekoga ili mu ne daj Bože udijelite kompliment, osjetit ćete svu silinu potrebe za pripadanjem, po svaku cijenu. Škorpion je mjesto Venerinog izgona pa ova Venera reagira tek kada se osjeti ugroženom, “izgnanom” s pozicije.

 

Po prirodi stvari će joj se namještati zauzeti, “tuđi” ljudi. Njenu pažnju privlače komplicirani odnosi, u kojima će imati priliku odigrati ulogu partnera, ljubavnika, roditelja, zaštitnika ali i krvnika. Sve ste dobili, a da niste ni tražili. Dobili ste osobu koja će vas vjerno pratiti u stopu i na najmanji mig dizati bunu! Štitit će vas od svih i svega, no od nje same vam nema obrane. Svaka pora će tražiti još… Bol je ovdje slatka i privlačna pa poput ovisnika, svraćate po svoju dnevnu dozu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4