MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Na pomolu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim ljubavima ali i prilike za uvećanje zarade

MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Na pomolu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim ljubavima ali i prilike za uvećanje zarade

16. studenoga 2017. 0 By Admin 1

LAV (23. 7 – 23. 8)

Mlad Mesec, u stvari konjunkcija vašeg vladaoca Sunca i Meseca, upravlja vašom 12. astrološkom kućom, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Ako ste privatnik, možete da očekujete priliv novca.

 

 

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Pozicija mladog Meseca u trećem astrološkom polju opominje da budete oprezniji, ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa ili početak građevinskih radova.

 

Susret u kojem se stvara ljubavna magija

Obratite više pažnje prilikom potpisivanja dokumenata ili ugovora.

 

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Naglašena astrološka kuća ljubavi i novca, sa mladim Mesecom i vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera, može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Mlad Mesec u vašem znaku, zajedno sa Venerom, vladaocem vašeg astrološkom polja partnerstva u konjunkciji sa Jupiterom (vladaocem polja posla) donosi vam uvećanje prihoda, preko posla sa strancima ili kupoprodaje nekretnina.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3