MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Na pomolu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim ljubavima ali i prilike za uvećanje zarade

MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Na pomolu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim ljubavima ali i prilike za uvećanje zarade

16. studenoga 2017. 0 By Admin 1

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Mlad Mesec u astrološkoj kući podsvesti i tajni, zajedno sa jednim od vaših vladalaca, Jupitera u konjunkciji s Venerom, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

 

 

JARAC (22. 12 – 29. 1)

Mlad Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Škorpiji, pod uticajem Saturna iz vašeg polja ličnosti, na nekom seminaru ili kraćem putu u inostranstvu može da vam donese susret sa harizmatičnom osobom.

 

 

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere, u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, donosi neočekivani priliv novca, zahvaljujući kontaktu sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Na poslu je moguć ulazak u romansu sa zauzetom osobom.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju pod uticajem jednog od vaših vladalaca Jupitera, donosi vam nove kontakte sa strancima kao i šanse za dobijanje stipendije ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

 

 

VIŠE UTIČE NA ŽENE

Mlad Mesec u Škorpiji utiče na rad hormona, organe u donjem delu stomaka a može da donese i pad imuniteta. Ova Mesečeva faza utiče na sve znake, ipak, više na žene, posebno Rakove, Bikove i Ribe (jake emocije, požrtvovanost).

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3